Klik HIER voor onze homepage

Info

New or Forgotten?

Menu

Sponsors

Trainers

Trainers Tennisschool De Kloek

Vincent van Gelderen is eigenaar van Tennisschool de Kloek. Hij heeft jarenlang ervaring met uiteenlopende niveau's en heeft meerdere toptennissers getraind en begeleid. Hij is nu actief met de topjeugd van de Van Gelderen Tennisacademy en traint WTA speelster Cindy Burger. Hij bezit alle trainerslicensies en geeft workshops voor de Knltb.


 

Laurens Vredenburg is mede eigenaar en contactpersoon vanuit Tennisschool de Kloek. Hij verzorgt de lessen bij Sportcentrum de Kloek, Tv Beemstar en Ltv de Rijp. Hij geeft al ruim 20 jaar enthousiast les aan diverse doelgroepen. Tevens onderhoud hij contacten met Kinderopvangen, Bso, scholen en Knltb en organiseert hij sportkampen. Je kunt hem bereiken via; laurens@vangelderentennisacademy.nl of 0648102215.

Eddo Van Gelderen;  Je kunt bij Eddo voor alles aankloppen. Hij organiseert de lessen voor de Tennisacademy en doet daar de onderbouw. Hij is mede eigenaar van de Tennisschool en gespecialiseerd is eigenlijk alle facetten van het tennis. Rackets, lessen, organisatie tennislessen en clinics. Maar ook kun je bij hem kidsfeesten of partijen organiseren via sportcentrum de Kloek. Je kunt hem bereiken via eddo@vangelderentennisacademy.nl / info@tennisschooldekloek.nl of nr. 0628342291 / 0299683010 .

Fred Spruit; Hij is mede eigenaar van Tennisschool de Kloek. Manager bij Sportcentrum West -Friesland en organiseert de lessen, planningen etc. voor diverse verenigingen in West-Friesland, maar met name bij TC Bergen en in het sportcentrum is hij veelvuldig te vinden. Ook is hij contactpersoon voor diverse verenigingen. Hij is te bereiken via fred@vangelderentennisacademy.nl of nr.0681621227 .

Frank Karstens;   Frank geeft al meer dan 20 jaar les en is het aanspreekpunt voor Tv Zeevangspelers en Tv Wognum, hij doet daar de planningen, indelingen en meer. Hij heeft samenwerkingen opgezet met de scholen, kinderopvang en organiseert uitwisselingen en activiteiten bij deze verenigingen. Je kunt hem bereiken via frank@vangelderentennisacademy.nl of nr. 0612754635 .

 

Aranxta Reurslag; Aranaxta is onze vaste toptrainster bij Tv Apollo. Zeer enthousiast, kundig met kids en onder haar enorme inzet heeft Tv Apollo een enorme groei doorgemaakt. Samen met de jeugdcommissie organiseert zij activiteiten. Voor vragen en informatie kun je haar bereiken via arantxareurslag@hotmail.com of nr. 0620677961     .

Patrick Beumer;  Patrick is een zeer complete leraar. Hij verzorgt clinics op school, clinics bij de vereniging, geeft proeflessen aan beginners, geeft sportles aan mensen met een beperking en is bij meerdere verenigingen actief. Hij is geliefd bij alle doelgroepen en is ook nog bezig met trainingen voor selectiespelers. Je kunt hem bereiken via patje93@live.nl of via 0640992644 .

Esther Buurs;  Esther geeft al een geruime tijd les bij Tennisschool de Kloek. Zij geeft selectie en recreatieve lessen en is zeer gewaardeerd door de jeugdselectie spelers en geeft ook veel vaste avondgroepen les. Ze is een zeer toegewijde lerares die zich voor 200% geeft en haar lessers weet te stimuleren en enthousiastmeren. Esther geeft parttime les. Je kunt haar bereiken via esthersegersbuurs@gmail.com of nr. 0625071545 .

Tim Bootsman ;  Hij gaat vanaf komend seizoen weer legeven van ons. Tim heeft vroeger zelf een tennisschool gehad in de kop van Noord Holland, is er even tussen uit gegaan maar heeft weer zin om les te geven. Na zijn afwezigheid begon het toch weer te kriebelen en nu gaat hij op maandag lesgeven bij Tv spierdijk en op donderdag bij Tv beemstar.

Nanno Meijn;  Hij is halverwege de winter van 2019 als stagiar begonnen en heeft de lessen bij Tv Obdam en Tc Ursem verzorgt en daar waren ze erg tevreden. Nanno zal op de woensdag nog wat extra uren meedraaien bij Tv Beemstar en is een zeer enthousiaste en betrouwbare kracht. Zijn enthousiasme en professionaliteit zorgen voor een goede combinatie als tennisleraar. Komende zomer zal hij dus 3 dagen op de baan en bij diverse sportkampen en andere activiteiten te vinden zijn.

Alex Feld;  Alex is sinds dit jaar bij Tennisschool de Kloek en heeft na het afronden van zijn tennisopleiding meteen al zijn uren te pakken. Is zeer enthousiast met kids en geeft tot hoog niveau les. Zit vol nieuwe ideeen en onderneemt deze ook. Hij is motivator bij de sportkampen en vooral duidelijk aanwezig. Hij geeft op meerdere locaties les.

Aron Ouwejan ;  Hij is vanuit de tennisschoolopleiding gaan lesgeven. Is gepassioneerd speler en leraar.  Aron geeft met name de senioren les in de regio West Friesland, Tc Ursem en Tv Apollo. Met zijn complete lesmateriaal en dubbelspel kennis zijn de trainingen altijd van hoge kwaliteit en intensiteit.

Jurre Holman;  Jurre geeft parttime les en is bij meerdere locaties actief. Hij is geweldig in het organiseren van trainingen, demonstraties, clinics en is een zeer betrokken leraar. Door zijn samenwerking met de Knltb is hij een specialist in straattennis, kidstennis en meer…Ook heeft hij zijn eigen bedrijf, leuke dag weg die met name in I pad challenges en digitale spelen en speurtochten doet. Hopelijk blijft hij nog lang bij ons lesgeven.

Marcel Petitjean;  Hij is sinds een jaar werkzaam bij de Tennisschool en je ziet meteen resultaat. Bij Tc Alkmaar is er een enorme stijging van lessers en leden ontstaan. Hij organiseert naast de lessen ook rood/oranje toernooien, bso tennis en andere leuke initiatieven. Geeft ook auti-tennis en regelt de selectieteams en spelers. Bij Tc Alkmaar is hij de motor van de club.

Roy de Beus;  Hij geeft les bij Beemstar, de Rijp en in sportcentrum de Kloek. Is op alle niveau’s inzetbaar en is ook de initiatiefnemer van sportkampen, sportfeesten en sportlessen verzorgen aan brede scholen. Ook is hij vaak bij sportdagen van scholen te vinden. Naast tennisles verzorgt hij in het sportcentrum ook skilessen.

Cor Kwast;  Cor verzorgt samen met Fred de lessen bij Tc Bergen. Door hun toewijding en energie is er bij de vereniging een flinke boost ontstaan. Samen organiseren ze leuke activiteiten bij de club, worden de scholen bezocht en worden er veel lessen gegeven. Cor is een bekend gezicht op de baan en met zijn  enthousiasme blijf je verslaafd aan dit mooie spelletje.

Yosel; Hij is net klaar met het Cios, maar geeft ontzettend leuk les, heeft een goed inzicht in de technische en tactische vaardigheden van zijn leerlingen en kan dit perfect overbrengen. Ook is hij zeer enthousiast en inzetbaar voor allerlei dingen. Hopelijk blijft hij nog lang bij ons.

Sofie Tervoort;  Zij is een nieuwe topper in ons team. Sofie is sinds 1 april bij ons en geeft inmiddels les bij Tv obdam, Hltv Juliana en Tc Alkmaar. Ze heeft samen met Laurens menig activiteit georganiseerd. Bso tennis, het tenniskidsfeest en bedenkt nieuwe competities en toernooiopzetten. Ze is erg enthousiast en zeer kundig!

Kay Jonker;  Kay is voor het 2e jaar het vaste gezicht bij Tc Ursem. Hij geeft de jeugd en vaste groepen in Ursem les. De lessen worden in ursem het hele jaar gegeven. Kay werkt naast zijn tenniswerk ook nog als ambulance broeder. Hij geeft parttime een aantal dagen les.

Wessel Baars;  Wessel heeft jaren getraind bij de Kloek en zijn stage gevolgd bij ons. Hij heeft zijn opleiding net klaar en staat met zijn A-diploma op eigen benen. Hij geeft parttime uren les en verzorgt deze lessen aan alle doelgroepen. Iedereen is erg positief over deze enthousiaste leraar. Wessel werkt ook nog vaak extra bij de Knltb als ondersteuner bij toernooien en activiteiten. 

Lucas van Flymen;  Lucas is een goede, jonge leraar die zijn sporen verdiend op de ALO in amsterdam. Met zijn ervaring als toekomstig sportdocent zijn de lessen een aanrader. Ook hij heeft zijn stage gevolgd bij de Tennisschool en traint hij bij de Van gelderen tennisacademy. Hij heeft zijn eindopdracht gedaan door middel van het organiseren van het tenniskids feest voor de Knltb en deed dit uitstekend.

 

Janine Kraaij ;  Zij gaat na een periode van geen lessen weer met veel enthousiasme aan de gang. Janine gaat Parttime lesgeven. Zelf afkomstig uit Hoorn, is ze blij om in de omgeving 2 dagen les te geven. Bij Tv wognum is ze naast Frank de topper die de wognummers op het tennisveld verder helpt.

Dominique Karregat ; Zij heeft na een succesvolle internationale tenniscarriere, gekozen om haar studie Engels verder voort te zetten, maar is natuurlijk ook nog steeds een tennis liefhebster in hart en nieren en wil graag 2 dagen op de baan staan. Zij zal dat op de woensdag en vrijdag gaan doen bij Tv Zeevangspelers. Ze is afkomstig uit Edam, dus dat ligt prima in de buurt!!

Roy Hoovenstat ;  Ook hij heeft in de tennisopleiding van Vincent en Eddo gespeeld op een hoog niveau. Roy heeft zich verder ontwikkeld en de tennisopleiding bij het Cios gevolgd en is daarna full time gaan lesgeven. Uiteindelijk is hij werkzaam bij de kinderopvang en is hij vaste trainer, voor 3 dagen bij Tv Wijdewormer. Ook geeft hij nog enkele lessen bij Tv Apollo, waar hij eerder veel lesgaf en de mensen erg blij waren met zijn manier van lesgeven.

Ingmar Schaaper ;  Oftewel Ping, is tijdens zijn stage periode bij toeval al op de baan terecht gekomen, maar dat bleek meteen een groot succes. Afkomstig uit Heiloo, liep hij stage bij nu zijn collega Marcel en die zag de potentie van Ping. Hij wil graag Full time gaan lesgeven en daar zijn we en de verenigingen blij mee. Ingmar geeft inmiddels al 3 dagen les, bij Tc Alkmaar, Tv Obdam en we willen dat graag gaan uitbreiden.

Edwin Elsinga ;  De tennisschool en Edwin kennen elkaar al erg lang, de samenwerking was er al toen Edwin met zijn bedrijf (leuke dag weg), in de Kloek huisveste. Na een lange blessure heeft hij zijn racket weer opgepakt en geeft hij nu les bij Tv Wijdewormer, waar ze na 1 les zijn gigantische energie en passie voor tennis overbracht. Hij verzorgt clinics uit de oude tijd, a la Agassi, Borg en Mc enroe. Met de originele kleding, houten rackets. Je beleeft een geweldige avond. Ook staat hij tijdens het Abn Amro toernooi de hele week als tennisgek! op de baan. Voor info klik even op de volgende link; https://www.edwinelzinga.nl/ 

Desi van der Haas ; Zij gaat sinds 1 april 2020 aan de gang voor de Tennsschool. Ze gaat samen met Fred en Cor de lessen verzorgen bij Tc Bergen, waar zij ook woonachtig is. Ervaring in het lesgeven heeft ze genoeg en met name de kidstrainingen zijn haar specialiteit. Ze is erg gedreven naast haar andere werk als sportvoeding expert. Ze is hierdoor erg flexibel en kan 3 dagen op de baan staan. Ook kun je haar natuurlijk een gezonde vraag stellen met betrkking tot voeding en sport. 

Ivo Bakker ;  Hij is bij Tv Beemstar een gewaardeerd speler en vrijwilliger. Maar ook Ivo heeft de passie voor het lesgeven en naast zijn gewone werk wil hij nu de kinderen ook op de baan staan zelf weer gaan lesgeven. de comibinatie van werkzaamheden is er een waar hij alle lange tijd van droomt. Wij willen hem graag bij ons team toevoegen, een zeer betrouwbare en energieke tenisleraar. Je zult hem tegenkomen bij de verenigingen in de buurt van de Kloek in middenbeemster, Tv Beemstar, De Kloek en Ltv de Rijp!

Rogier van Bakel ; Hij geeft les bij Kztv, maar is bereid om voor ons te lessen te gaan verzorgen op de vrijdag. Zijn omgang met mensen en kinderen zijn een van zijn vele kwaliteiten. een zeer gedreven leraar die er voor zorgt dat je niet meer van de baan af wil. Je zult hem met nake zien bij Tv beemstar en Ltv de Rijp.

Bo Kager ;  Zij is sinds deze zomer aan ons team toegevoegd. Bo is zelf al in opleiding voor lerares en een fervent tennister. In Alkmaar ondersteunt zij Ping, Marcel en Yosel. Ze is met name erg goed met de tenniskids, van jong tot oud. Iedereen maakt ze enthousiast. We zijn erg blij met haar inzet en positieve energie,

VOETREGEL