Klik HIER voor onze homepage

Info

New or Forgotten?

Menu

Sponsors

Trainers

Trainers Tennisschool De KloekTrainers Tennisschool De Kloek

Vincent van Gelderen is eigenaar van Tennisschool de Kloek. Hij heeft jarenlang ervaring met uiteenlopende niveau's en heeft meerdere toptennissers getraind en begeleid. Hij is nu actief met de topjeugd van de Van Gelderen Tennisacademy en traint WTA speelster Cindy Burger. Hij bezit alle trainerslicensies en geeft workshops voor de Knltb.


 

Laurens Vredenburg is mede eigenaar en contactpersoon vanuit Tennisschool de Kloek. Hij verzorgt de lessen bij Sportcentrum de Kloek, Tv Beemstar en Ltv de Rijp. Hij geeft al ruim 20 jaar enthousiast les aan diverse doelgroepen. Tevens onderhoud hij contacten met Kinderopvangen, Bso, scholen en Knltb en organiseert hij sportkampen. Je kunt hem bereiken via; laurens@vangelderentennisacademy.nl of 0648102215.

Eddo Van Gelderen;  Je kunt bij Eddo voor alles aankloppen. Hij organiseert de lessen voor de Tennisacademy en doet daar de onderbouw. Hij is mede eigenaar van de Tennisschool en gespecialiseerd is eigenlijk alle facetten van het tennis. Rackets, lessen, organisatie tennislessen en clinics. Maar ook kun je bij hem kidsfeesten of partijen organiseren via sportcentrum de Kloek. Je kunt hem bereiken via eddo@vangelderentennisacademy.nl / info@tennisschooldekloek.nl of nr. 0628342291 / 0299683010 .

Fred Spruit; Hij is mede eigenaar van Tennisschool de Kloek. Manager bij Sportcentrum West Friesland en organiseert de lessen, planningen etc. voor diverse verenigingen in West Friesland, maar met name bij Tc Bergen en in het sportcentrum is hij veelvuldig te vinden. Ook is hij contactpersoon voor diverse verenigingen. Hij is te bereiken via fred@vangelderentennisacademy.nl of nr.0681621227 .

Mitchell Missot;  Bij Tv de spatter is Mitchell de hele week te zien. Hij is in de wormer degene die de contacten onderhoud met de gemeente en is in die regio een bekende, Hij is een topper in het organiseren van clinics, maar ook bij de indelingen voor de tennislessen en het opleiden van stagiares is hij een grote ondersteuning. Hij onderhoud ook de contacten met Cios en de opleiding sport en bewegen. Je kunt hem bereiken via mitchell@vangelderentennisacademy.nl of nr. 0621773037 .

Frank Karstens;   Frank geeft al meer dan 20 jaar les en is het aanspreekpunt voor Tv Zeevangspelers en Tv Wognum, hij doet daar de planningen, indelingen en meer. Hij heeft samenwerkingen opgezet met de scholen, kinderopvang en organiseert uitwisselingen en activiteiten bij deze verenigingen. Je kunt hem bereiken via frank@vangelderentennisacademy.nl of nr. 0612754635 .

 

Aranxta Reurslag; Aranaxta is onze vaste toptrainster bij Tv Apollo. Zeer enthousiast, kundig met kids en onder haar enorme inzet heeft Tv Apollo een enorme groei doorgemaakt. Samen met de jeugdcommissie organiseert zij activiteiten. Voor vragen en informatie kun je haar bereiken via arantxareurslag@hotmail.com of nr. 0620677961     .

Patrick Beumer;  Patrick is een zeer complete leraar. Hij verzorgt clinics op school, clinics bij de vereniging, geeft proeflessen aan beginners, geeft sportles aan mensen met een beperking en is bij meerdere verenigingen actief. Hij is geliefd bij alle doelgroepen en is ook nog bezig met trainingen voor selectiespelers. Je kunt hem bereiken via patje93@live.nl of via 0640992644 .

Esther Buurs;  Esther geeft al een geruime tijd les bij Tennisschool de Kloek. Zij geeft selectie en recreatieve lessen en is zeer gewaardeerd door de jeugdselectie spelers en geeft ook veel vaste avondgroepen les. Ze is een zeer toegewijde lerares die zich voor 200% geeft en haar lessers weet te stimuleren en enthousiastmeren. Esther geeft parttime les. Je kunt haar bereiken via esthersegersbuurs@gmail.com of nr. 0625071545 .

Michael Breen;  Onze toptrainer Bij tv Beemstar en Fortuna Wormerveer. Michael geeft al wat jaren les bij ons en is divers. Hij is altijd actief bij onze summercamps en organiseert bij Fortuna erg veel leuke toernooien en competities.

Michan Kos;  Sinds enige tijd is deze tennisfanaat ook lerares. Nadat tv Wijdewormer samen ging werken met de tennisschool is Michan de cursus gaan doen en les gaan geven, Met haar enorme drive en enthousiasme is ze een echte motivator voor haar leerlingen. Tevens zet ze zich in voor het open toernooi, kids activiteiten en speelt ze regelmatig nog zelf. Je kunt haar bereiken via michan.kos@gmail.com of nr. 0644078816 .

Joost Franke;  Tv Neckslag is de vereniging waar Joost samen met Milvo de lessen, clinics en vooral activiteiten organiseert. Tevens is er een samenwerking met Spurd, dat kinderen aanmoedigt te gaan tennissen in de omgeving Purmerend. Hij en Milco zijn de leraren die zich bezig houden met competities en wedstrijden. Je kunt hem bereiken via joost@vangelderentennisacademy.nl of nr. 0626436186 .

Milco Boon;   Tv Neckslag is de vereniging waar Milco de lessen, clinics en vooral activiteiten organiseert. Tevens is er een samenwerking met Spurd, dat kinderen aanmoedigt te gaan tennissen in de omgeving Purmerend. Hij en Joost zijn de leraren die zich bezig houden met competities en wedstrijden. Je kunt hem bereiken via milco@vangelderentennisacademy.nl of nr. 0626436186 .

 

Niki Troquet; Niki is al jarenlang onze leraar bij Tv Wijdewormer en Sportcentrum de Kloek. Hij Is parttimer en heeft veel ervaring met startende deelnemers en is gespecialiseerd in activiteiten en clinics. Je kunt hem bereiken via niki@vangelderentennisacademy.nl of nr. 0681843726.

Jose Kocken;  Zij geeft al jaren les via Tennisschool de Kloek. Bij Tv Noord ‘end is zij inzetbaar als Heerhugowaardse en ook speelt zij zelf nog op hoog niveau.

Jurre Holman;  Jurre geeft parttime les en is bij meerdere locaties actief. Hij is geweldig in het organiseren van trainingen, demonstraties, clinics en is een zeer betrokken leraar. Door zijn samenwerking met de Knltb is hij een specialist in straattennis, kidstennis en meer…Ook heeft hij zijn eigen bedrijf, leuke dag weg die met name in I pad challenges en digitale spelen en speurtochten doet. Hopelijk blijft hij nog lang bij ons lesgeven.

Marcel Petitjean;  Hij is sinds een jaar werkzaam bij de Tennisschool en je ziet meteen resultaat. Bij Tc Alkmaar is er een enorme stijging van lessers en leden ontstaan. Hij organiseert naast de lessen ook rood/oranje toernooien, bso tennis en andere leuke initiatieven. Geeft ook auti-tennis en regelt de selectieteams en spelers. Bij Tc Alkmaar is hij de motor van de club.

Roy de Beus;  Hij geeft les bij Beemstar, de Rijp en in sportcentrum de Kloek. Is op alle niveau’s inzetbaar en is ook de initiatiefnemer van sportkampen, sportfeesten en sportlessen verzorgen aan brede scholen. Ook is hij vaak bij sportdagen van scholen te vinden. Naast tennisles verzorgt hij in het sportcentrum ook skilessen.

Cor Kwast;  Cor verzorgt samen met Fred de lessen bij Tc Bergen. Door hun toewijding en energie is er bij de vereniging een flinke boost ontstaan. Samen organiseren ze leuke activiteiten bij de club, worden de scholen bezocht en worden er veel lessen gegeven. Cor is een bekend gezicht op de baan en met zijn  enthousiasme blijf je verslaafd aan dit mooie spelletje.

Yosel; Hij is net klaar met het Cios, maar geeft ontzettend leuk les, heeft een goed inzicht in de technische en tactische vaardigheden van zijn leerlingen en kan dit perfect overbrengen. Ook is hij zeer enthousiast en inzetbaar voor allerlei dingen. Hopelijk blijft hij nog lang bij ons.

VOETREGEL