Klik HIER voor onze homepage

Info

New or Forgotten?

Menu

Sponsors

 

TENNISSCHOOL DE KLOEK VERZORGT DE TENNISLESSEN BIJ DE VOLGENDE TENNISVERENIGINGEN EN SPORTCENTRA

Bij alle locaties wordt samengewerkt met Scholen (bezoeken in januari, februari,maart), organiseert de tennischool open dagen, zijn er samenwerkingen met BSO en Brede Scholen en worden er het hele jaar door rood, oranje, groen, JRT en beginnerstoernooien georganiseerd.

Ondersteuning is er bij de diverse commissies in de vorm van stratentennis, clinics, funmasters en activiteiten van de clubs.

Er wordt bij verschillende verenigingen gewerkt met maandelijkse abonnementen!


SPORTCENTRUM WEST FRIESLAND IN DE GOORN


In Sportcentrum West-Friesland in De Goorn wordt op 4 blauwe tapijtbanen getennist. Van september t/m april kunt u in het centrum terecht voor: tennislessen, competities, verhuur, instuif en toernooien. Tevens is er een conbinantie te maken met het Sportclub West-Friesland. Hier kun je groepslessen volgen en fit worden.

Raadpleeg de website voor meer informatie.


SPORTCENTRUM DE KLOEK IN MIDDENBEEMSTER

Jong en oud, man en vrouw, het hele gezin, binnen of buiten, met z'n tweeën of vieren, alles is mogelijk bij een spelletje TENNIS. Bij Sportcentrum de Kloek kunt U terecht op:
3 overdekte tennisbanen (binnenbanen)
3 gravel buiten tennisbanen.  

Tevens verzorgt het sportcentrum tennislessen voor de Brede scholen, BSO, zijn er alle vakanties sportkampen, kun je er voor skilessen terecht en is er de moglijkheid om je verjaardagsfeest te vieren met een sportfeest!  De kloek organiseert jaarlijks ruim 10 rood, oranje en groen toernooien naast de world tour en er zijn meerdere jJRT toernooien.

www.sportcentrumdekloek.nl


TENNISVERENIGING TV APOLLO IN DE GOORN


Een tennisvereniging die al vele jaren, sinds 1969, in de "oude nieuwbouw van De Goorn" haar bestaansrecht heeft. Een vereniging met zo'n 325 leden, vier kunstgrasbanen, een clubgebouw en actieve commissies.
Twee open toernooien, een onderlinge competitie, wintercompetitie, districtteams en een actieve jeugdcommissie. een tennisvereniging die groeit en bloeit. Er wordt hier voor de jeugd veel georganiseerd en dit jaar was er een geslaagde funmasters!

Contactpersoon voor tennislessen: Fred Spruit, 06 81 62 12 27.
fred@vangelderentennisacademy.nl

Zie hier verdere info op de verenigingssite.


TENNISCLUB URSEM IN URSEM

De tennisclub is opgericht op 12 juni 1974 en sinds maart 2012 heeft het park 4 smashcourt banen.

Ook is het clubhuis vervangen door een nieuw gebouw met veel ramen en goed zicht op de tennisbanen. 
De kantine heeft een huiselijke uitstraling met een prachtige nostalgische bar.
Vanaf heden kunnen de leden 12 maanden per jaar tennissen.  Er zullen ook in de wintermaanden diverse activiteiten georganiseerd worden door de commissies.

Contactpersoon voor tennislessen:
Fred Spruit, 06 81 62 12 27. fred@vangelderentennisacademy.nl


TC WESTERKOGGE IN AVENHORN

TC Westerkogge beschikt over zes kunstgrasbanen met verlichting, een minibaan en een oefenkooi. Ook bij wat slechter weer en in de winter kan er gespeeld worden. Op ons park staat er al 35 jaar een kantine met een gezellige bar. De kleedruimten zijn voorzien van warme douches en toiletten.


Contactpersoon voor tennislessen:
Fred Spruit, 06 81 62 12 27. fred@vangelderentennisacademy.nl
www.tcwesterkogge.nl


TENNISVERENIGING ST GEORGE IN SPIERDIJK

Tennisvereniging St-George beschikt over 3 kunstgras tennisbanen welke het hele jaar bespeelbaar zijn. Deze zijn gelegen tussen het handbalveld en de voetbalvelden.
Contactpersoon voor tennislessen:
Fred Spruit, 06 81 62 12 27. fred@vangelderentennisacademy.nl
www.tennisspierdijk.nl


TENNISCLUB SCHERMER IN GROOTSCHERMER


In het landelijk gelegen Grootschermer wordt getennist op 3 gravelbanen op een klein sfeervol park. De kantine, baan 4, is in 2015 volledig gerenoveerd.
Contactpersoon voor tennislessen:
Fred Spruit, 06 81 62 12 27. fred@vangelderentennisacademy.nl
Meer info is te vinden op de verenigingssite.


TENNISVERENIGING WOGNUM IN WOGNUM


De splinternieuwe accommodatie van TV Wognum is genaamd ‘Bloesempark’ en beschikt over 6 smashcourtbanen. Het park is officieel in gebruik genomen per 29 juni 2013. Mocht TV Wognum blijven groeien voor wat betreft het aantal leden dan is er ook nog ruimte om 2 extra banen te realiseren. Door de nieuwe accommodatie heeft TV Wognum geen wachtlijst meer.
Contactpersoon voor tennislessen:
Frank Karstens: 06 12 75 46 35. frank@vangelderentennisacademy.nl
www.tvwognum.nl


H.L.T.V. JULIANA IN HOORN

Op 20 maart 1911 werd de tennisvereniging Juliana geboren. Genoemd naar het toen twee jaar oude prinsesje. 
In de loop van haar bestaan verhuisde de vereniging enige malen Zij begon in de Weel, in het begin van de huidige Grote Waal. Later betrok zij een “'complexje" aan de Sportlaan.
Op vrijdag 27maart1992 werd ons huidige complex officieel geopend. een prachtig eigen complex met 8 banen en een ruime, gezellige kantine, twee kleedkamers, een vergaderruimte, terrassen en een berging.
Contactpersoon voor tennislessen:
Sofie Tervoort, 06 54 79 67 65. sofie@vangelderentennisacademy.nl
www.hltvjuliana.nl


TV De ZEEVANGSPELERS IN OOSTHUIZEN

De tennisvereniging is in het jaar 1974 opgericht en bestaat dus al ruim 40 jaar. In 1973 werd het inwonertal van het dorp na de ontwikkeling van de nieuwe woonwijken De Krommert en De Wijzend in het uitbreidingsplan De Watering behoorlijk verghoogd. Vanuit overheidsbeleid hield dit ook in dat de gemeente ervoor moest zorgen dat er voldoende sportvoorzieningen voor de inwoners voorhanden waren. Lees verder op www.zeevangspelers.nl

Contactpersoon voor tennislessen:
Frank Karstens: 06 12 75 46 35. frank@vangelderentennisacademy.nl


LTV De RIJP IN DE RIJP


In De Rijp wordt op 6 prachte, verlichte tennisbanen getennist. Het hele jaar zijn er activiteiten voor senioren, zoals de racketavond op vrijdagavond.
Nieuwsgierig geworden? Kijk hier voor meer info.

Contactpersoon voor tennislessen:
Laurens Vredenburg: 06 48 10 22 15. laurens@vangelderentennisacademy.nl


LTC BEEMSTAR IN MIDDENBEEMSTER

In Middenbeemster wordt getennist op 4 kunstgras banen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd in de vorm van competities en toernooien. Meer info is te zien op de site.

Contactpersoon voor tennislessen:
Laurens Vredenburg: 06 48 10 22 15. laurens@vangelderentennisacademy.nl


 

TC BERGEN 

TC Bergen telt gemiddeld zo'n 675 leden. Het park beschikt over 9 banen en in de winter kan er worden door getraint in Victorie Plaza. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor alle goelgroepen en er zijn enthousiaste commissies die dit ondersteunen.

Contactpersoon voor de tennislessen:
Fred spruit  0681621227. fred@vangelderentennisacademy.nl

www.tcbergen.nl


TENNISVERENIGING WIJDEWORMER


Tennissen bij een kleine vereniging in een klein dorpje is helemaal fantastisch. Bovendien hebben wij banen die het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Geen winterstop dus, mits het weer het toelaat. Op het moment telt de vereniging ruim 300 leden, we kunnen altijd nog wel een paar leden gebruiken. Zie hier de site van de club.

Contactpersoon voor tennislessen:
Laurens Vredenburg: 06 48 10 22 15. laurens@vangelderentennisacademy.nl 


TENNISVERENIGING OBDAM

Vanaf 1 april 2018 is Tennisschool de Kloek actief bij TV Obdam. De lessen worden verzorgt op 4 kunstgrasbanen bij het net vernieuwde complex. Met een enthousiast bestuur en commissies zijn we hier met veel nieuwe opzetten bezig. Met bso de Groene zijn we een succesvolle tennisles serie begonnen, waar maar liefst 32 nieuwe kinderen aan meededen. Met een erg leuk interview en vermelding in Centre Court. Open dagen, toernooien, funmasters en clinics leiden tot succes aldaar.

Contactpersonen voor tennislessen:
Laurens Vredenburg: 06 48 10 22 15. laurens@vangelderentennisacademy.nl   
Sofie tervoort: 06 54 79 67 65    sofie@vangelderentennisacademy.nl 

 


TENNISCLUB ALKMAAR

Sinds 2017 verzorgt Tennisschool de Kloek de tennislessen bij TC Alkmaar. Marcel Petitjean verzorgt de lessen. Door het succes van schooltennis, samenwerking met BSO rollebol, skippybol en het opzetten van nieuwe competities en lessen groeit de club weer. Juli 2018 was er het succesvolle Menzis kids eindfeest met 150 enthousiaste kinderen op het tennispark. Het park bestaat uit 11 banen, waaronder 4 smashcourt banen en een grote gezellige kantine met tafeltennistafel, playstation etc. en heb je wel eens op baan 1 gespeeld??  Tevens is er een goede samenwerking gestart met Victorie Plaza waar er  binnen lessen kunnen worden gevolgd.

Contactpersonen voor tennislessen:
Laurens Vredenburg: 06 48 10 22 15. laurens@vangelderentennisacademy.nl 
Marcel Petitjean: 06 21 50 21 83          marcel@vangelderentennisacademy.nl


TC GROOTSLAG in GOOTEBROEK

Sinds april 2019 worden de tennislessen bij TC Grootslag verzorgd door Tennisschool De Kloek.

In 1976 werd de tennisclub Het Grootslag een feit. Het tennispark is gelegen aan de Raadhuislaan te Grootebroek en TC Het Grootslag beschikt hier over elf banen, waarvan acht gravel- drie kunstgrasbanen. Tevens heeft de club nog de beschikking over een minibaan. De oefenmuur is eind 2004 aangelegd en in april 2005 tijdens het openingstoernooi van de jeugd officieel geopend.

Contactpersonen voor de tennislessen:
Laurens Vredenburg: 06 48 10 22 15. laurens@vangelderentennisacademy.nl 
Sofie tervoort: 06 54 79 67 65    sofie@vangelderentennisacademy.nl 

 

 

 

 


 

 

 

VOETREGEL