Klik HIER voor onze homepage

Info

New or Forgotten?

Menu

Sponsors

Tennislessen voor JUNIOREN

Motorisch leren

Motorisch leren

Tennisles voor Junioren is een leuke, actieve en gezonde manier om jeugd, tussen 12 en 18 jaar, motorisch te ontwikkelen op zowel recreatief als prestatief niveau. Neem in je jeugd tennisles en beleef voor de rest van je leven plezier aan de uitdagingen van de sport TENNIS.

Bewegingsplezier en Zelfstandigheid

Bewegingsplezier en Zelfstandigheid

Het tennisles programma biedt jeugd succesbeleving en bewegingsplezier in de tennissport. Tevens wordt in het programma van de junioren zelfstandigheid in tennis gestimuleerd. Zodoende kan uw zoon of dochter in de toekomst zijn eigen weg bepalen bij de vereniging, in competities en toernooien.

Individuele ontwikkeling

Individuele ontwikkeling

In groepen van 4 jeugdige deelnemers wordt vooral individuele ontwikkeling bevordert door het trainen van technisch tennissen in relatie tot tactisch & strategische bewustwording. Tactische en strategische doelen bepalen welke techniek nodig is om individuele doelen te bereiken in het tennisspel in de overgang van juniortennis naar seniortennis.

Plezier en kwaliteit

Plezier en kwaliteit

In de leeftijden tot 17 jaar is juist TENNIS een belangrijke sport voor de lichamelijke en mentale ontwikkeling van junioren. Door de samenstelling van kleine groepen worden PLEZIER en KWALITEIT maximaal gecombineerd.

VOETREGEL