Klik HIER voor onze homepage

Info

New or Forgotten?

Menu

Sponsors

Tennis Academy Van Gelderen - WIE ZIJN WIJ?

Tennisschool de Kloek / Van Gelderen Tennis Academy (sinds 1984)

Tennisschool de Kloek / Van Gelderen Tennis Academy (sinds 1984)

In 1984 begon Eddo van Gelderen met Tennisschool de Kloek. Wim en Netty van Gelderen namen in september van dat jaar Sporthal de Kloek over en er werd besloten een gelijkname tennisschool op te richten.

25 jaar later, is de tennisschool uitgegroeid tot een gerenommeerd tennisopleiding organisatie in Noord Holland met nationale en zelfs internationale bekendheid.

Zowel op het gebied van clubtennis alsmede het wedstrijdtennis heeft de tennisschool zich ontwikkeld. In 2009 is naast Tennisschool de Kloek ook de Van Gelderen Tennis Academy opgericht om nog meer het onderscheid te maken tussen het wedstrijd en recreatie tennis.

Tennisschool de Kloek richt zich voornamelijk op clublessen en activiteiten. De academy concentreert zich op het (jeugd) wedstrijdtennis. Aan deze naamswijziging c.q. splitsing ligt ook een onderscheid in visie ten grondslag.

De visie van de Tennisschool houdt in, middels tennisles, het bevorderen van:

  • Spelplezier
  • Spelbeleving
  • Bewegen
  • Sociale Interactie

De visie van de Academy is, middels tennistrainingen, gefocust op het gebied van:

  • Ambitie & Ranking
  • Mentale onwikkeling,
  • Academy basis (met studie),
  • Fysieke opvoeding

De Van Gelderen Tennis Academy (VGTA) wil graag diverse prestaties van leerlingen en ex leerlingen onder de aandacht brengen. De VGTA heeft voormalig leerlingen met uitzonderlijke tennis prestaties benaderd om zich als ambassadeur van de tennisschool op te stellen.

Wij zijn trots op onze ambassadeurs met uitzonderlijke tennis prestaties:
Bas Wild, Eddy Bank, Monique Kiene, Edwin Kempes, Anousjka van Exel, Jasper Smit, Sander Koning, Michel Koning, Alexander Nonnekes, Bart de Gier, Femke Reinhard, Renee Reinhard en Cindy Burger.

Wij wensen alle aankomende talenten en huidige top tennissers een succesvolle tennis carrière en wij zullen ons best doen een positieve bijdrage te leveren naar het behalen van maximale potentie.

Eddo & Vincent van Gelderen

VOETREGEL