Klik HIER voor onze homepage

Info

New or Forgotten?

Menu

Sponsors

Tennis Academy Van Gelderen - WEDSTRIJDEN

a. Toernooien
De spelers dienen zelf hun toernooischema's samen te stellen en in te schrijven. Er zijn diverse mogelijkheden voor extra wedstrijden in het winterseizoen. De mogelijkheden worden op aanvraag in behandeling genomen. De kosten voor het spelen van extra wedstrijden zijn niet opgenomen in het trainingspakket van de tennisschool.

b. Wedstrijd begeleiding
Vanwege het persoonlijke karakter van begeleiding is de privé-trainer verantwoordelijk voor het coördineren van begeleiding bij wedstrijden. De tennisschool zal zoveel mogelijk begeleiding verzorgen bij toernooien met een meervoudig aantal deelnemers van de tennisschool. Dat vereenvoudigt het zien spelen van zoveel mogelijk spelers. De kosten van begeleiding zijn niet in het trainingspakket inbegrepen en verschillen per toernooiweek. Vooraf worden de kosten door de begeleider/coach besproken, waarbij deze kosten over het algemeen niet boven de 50,- euro per wedstrijd dag zullen uitkomen.

c. Oefenwedstrijden in winterperiode
GRATIS sparren is mogelijk op de zaterdagmiddag van september  t/m maart. Op eigen initiatief kunnen banen worden ingepland om oefenwedstrijden te spelen in Sportcentrum West Friesland en Sportcentrum de Kloek. Het sparren is gratis voor de spelers en speelsters die 2x keer gebruik maken van trainingen van de Van Gelderen Tennis Academy Voor Introducés of spelers die geen gratis speelrecht hebben is de baanhuur 10 euro per uur.

d.  Competitie 
Op dit moment wordt er een competitie georganiseerd i.s.m. Ronald van de Linden van Tennisschool Kennemerland. Het is een enkel/dubbel competitie die wordt ondersteund door de KNLTB en de bondsjeugdopleiding. Een uitstekende gelegenheid om serieuze wedstrijden te spelen zonder dat de ranglijst bepalend is. Het DSS is wel van toepassing.
Op onze website kunt u meer informatie vinden over de inschrijving voor de winterjeugdcompetitie op wedstrijdniveau.

 

 

Wedstrijddagen

Wedstrijddagen

VOETREGEL