Klik HIER voor onze homepage

Info

New or Forgotten?

Menu

Sponsors

Tennis Academy Van Gelderen - INLEIDING

Al 25 jaar is de Wilson Tennisschool De Kloek actief in het trainen en begeleiden van wedstrijdspelers. De tennisschool is uitgegroeid tot een van de prominente tennisscholen in ons land. Vanaf 5 jarige leeftijd kunnen spelers en speelsters terecht bij onze trainers, zowel in clubverband als in wedstrijdgerichte selecties.

Meerdere Nationale kampioenen zijn/worden inmiddels via onze tennistrainingen opgeleid:
Vincent van Gelderen   Eddy Bank    Sten Weingartner
Monique Kiene   Bas Wild   Renee Reinhard
Edwin Kempes   Anousjka van Exel  Femke Reinhard
Michel Koning   Bart de Gier
Sander Koning   Alexander Nonnekes

Bij de jeugd streeft de tennisschool samen met de speler voor een zo hoog mogelijke positie
op de ranglijst t/m 16 jaar. Aan het einde van de middelbare school periode worden in samenspraak beslissingen genomen over full-time tennissen of tennissen in combinatie met een vervolg opleiding. De tennis doelstellingen richten zich nu meestal op een top 100 positie van NL op de KNLTB ranglijst bij de senioren. Voor spelers die de top 20 van Nederland naderen kan worden gedacht aan een internationaal vervolg van de tennis ambities. De ATP/WTA rankings zijn nu de leidraad waarop trainingen en wedstrijd schema’s worden afgestemd.

Individuele ontwikkeling
Het is belangrijk om uiteindelijk je individuele weg uit te stippelen in je tennis carrière.
Er kan een combinatie worden gemaakt met clubs, KNLTB en andere tennisscholen. Het is belangrijk dat de speler vertrouwen heeft in een samenwerking en dat deze een meerwaarde geeft. Voor iedereen is deze weg anders! Overleg en communiceer.

Soms worden spelers/speelsters verboden om samen te werken met een andere tennisschool. Dat er voorkeuren bestaan is duidelijk maar verbieden gaat te ver en is slecht voor de speler. Wij werken graag samen met iedereen die met respect de samenwerking aangaat. Wij adviseren U indien dit niet het geval is, dit niet te accepteren. Niet overal voelt uw zoon/dochter zich vertrouwd en situaties zijn nooit gelijk. Keuzes om ergens te trainen zijn persoonlijk en erg belangrijk voor de motivatie en ontwikkeling.  
 
Proces begeleiding
Het aangaan van een langer proces begeleiding en trainingstraject is voor de tennisschool belangrijk. Het vertrouwen dat tussen trainer en speler ontstaat kan dan optimaal benut worden. Er gaat geen kostbare tijd verloren en het proces van vooruitgang kan continu, over een periode die meerdere seizoenen omvat in kleine stapjes plaatsvinden.
 
Brochure

Middels deze brochure geven wij inzicht in de tennisopleiding die de Van Gelderen Tennis Academy uw zoon of dochter kan bieden. Wij hopen u via deze weg te interesseren voor onze tennisopleidingen en nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen voor een proefperiode of een persoonlijk gesprek.

VOETREGEL