Klik HIER voor onze homepage

Info

New or Forgotten?

Menu

Sponsors

Tennis Academy Van Gelderen - AANVULLENDE INFORMATIE

Persoonlijk advies
Persoonlijk advies is onmisbaar! Op het gebied van persoonlijke toernooi en training planners, de combinatie tennis en studie, nationale selecties, full time tennis, professioneel tennis en vele andere struikelblokken kunnen wij door onze ruime ervaring een persoonlijk advies geven.

Samenwerking met derden
De tennisschool eist geen exclusiviteit in de trainingen. Wij werken graag samen met derden. Een combinatie met bijvoorbeeld de regiotraining, districtstraining, clubtraining, privé-training of andere tennisscholen kan naar persoonlijke wensen worden gemaakt. Indien samenwerking niet door de verschillende partijen wordt ondersteund dan adviseert de tennisschool u persoonlijk over de verdere gang van zaken. Een opleiding bij zoveel mogelijk verschillende trainers is vaak niet de beste. De tennisschool is verantwoordelijk voor de vooruitgang van uw zoon/dochter in het tennisspel. Indien wij vinden dat een onderdeel van dit proces door iets of iemand wordt afgeremd dan is er aanleiding tot overleg en wordt er op een zo objectief mogelijke manier gekeken naar een betere oplossing.     

Medische en paramedische begeleiding
Medische en/of paramedische begeleiding wordt in overleg bepaald. Kosten voor eventuele hersteltrainingen of het opzetten van hersteltrajecten om 100% fit te worden vallen niet binnen het trainingspakket dat Tennisschool de Kloek aanbiedt. Dit geldt eveneens voor het organiseren van een consult bij de sportarts of sportfysiotherapeut, of voor het afnemen van een uitgebreide sportkeuring door de sportarts. Het doen van een dergelijke sportkeuring eens in de twee jaar is overigens wel zeer aan te bevelen!

Voedingsadvies
Voor spelers en speelsters van de tennisschool is het mogelijk individueel voedingsadvies te verkrijgen. Dit kan bij Anousjka van Exel, werkzaam bij de academy en daar ook bereikbaar. Anousjka kan individueel adviseren over voeding waar spelers, speelsters en ouders op moeten letten wanneer intensief getraind wordt. Kosten voor eventuele begeleidingstrajecten vallen niet binnen het trainingspakket dat de tennis academy aanbiedt. 

Studie en samenwerking schoolopleidingen
Tennisschool de Kloek heeft op het gebied van onderwijs in binnen en buitenland diverse contacten. Er wordt binnen de structuur van full-time tennis onder andere samengewerkt met de OSG Willem Blaeu in Alkmaar (LOOT school), Oscar Romero en Wherenfridus in Hoorn, CIOS in Heerenveen, de Johan Cruijff University in Amsterdam en Clemson University en Southern Illinois University USA.

Club bemiddeling
Club en competitietennis staat onafhankelijk van de tennisschool opleiding. Er kan per speler een passende oplossing gevonden worden voor het kiezen van de juiste vereniging. Indien gewenst, kunnen de trainers hierin ondersteunen c.q. bemiddelen. Let wel: Het is gangbaar dat de privé-trainer de meest aangewezen persoon is om de speler in vertrouwen een goed advies te geven.

Mentale training
Sportpsychologe en trainster Simone Schilder maakt op maat mentale trainingsprogramma’s.
Via begeleiding en opdrachten kan uw kind op het mentale vlak de ozo belangrijke aandacht ontvangen bij Simone. Een ’must do’ voor ieder talent in het toptennis.

TOPTENNIS CAR in combinatie met LOOT school Alkmaar
Vanaf September 2004 rijdt namens de tennisschool een speciale Toptennis Car van de LOOT school Willem Bleau te Alkmaar naar de trainingslocaties. De spelersbus is alleen voor spelers of speelsters waar vooraf afspraken mee zijn gemaakt ten behoeve van transport van de school naar de trainingslocatie. Informatie over de Toptennis Car i.c.m. de LOOT school te Alkmaar kunt u op aanvraag ontvangen.

Oefenwedstrijden winterperiode
Het is mogelijk om op zaterdag op eigen initiatief sparring en/of oefenwedstrijden te spelen in Sportcentrum West Friesland en Tenniscentrum Purmerend. De banen dienen minimaal 24 uur van te voren  te worden gereserveerd en kan per keer worden vastgelegd. Voor de spelers en speelsters die hebben gekozen voor het Tecnifibre Tennisschool kledingpakket is het sparren of het spelen van oefenwedstrijden gratis. Voor Introducés of spelers die geen gratis speelrecht hebben is de baanhuur 10,- per uur.  

Seminars en bijeenkomsten
Een aantal keer per jaar houden wij bijeenkomsten voor de ouders en/of spelers met diverse interessante onderwerpen ter bevordering van uw kennis voor begeleiding van uw zoon/dochter.Wij houden u hiervan op de hoogte.

VOETREGEL