Klik HIER voor onze homepage

Info

New or Forgotten?

Menu

Sponsors

Tennis Academy Van Gelderen

Schema prestatieve wedstrijddagen

 

Van Gelderen Tennis Academy

Al 25 jaar is Wilson Tennisschool De Kloek actief in het trainen en begeleiden van wedstrijdspelers. De tennisschool is uitgegroeid tot een van de prominente tennisscholen in ons land. Vanaf 5 jarige leeftijd kunnen spelers en speelsters terecht bij onze trainers, zowel in clubverband als in wedstrijdgerichte selecties.

Meerdere Nationale kampioenen zijn/worden inmiddels via onze tennistrainingen opgeleid:
Vincent van Gelderen, Eddy Bank, Monique Kiene, Bas Wild, Edwin Kempes, Anousjka van Exel, Michel Koning, Bart de Gier, Sander Koning, Alexander Nonnekes, Renee Reinhard, Femke Reinhard

Bij de jeugd streeft de tennisschool samen met de speler voor een zo hoog mogelijke positie
op de ranglijst t/m 16 jaar. Aan het einde van de middelbare school periode worden in samenspraak beslissingen genomen over full-time tennissen of tennissen in combinatie met een vervolg onderwijs situatie. De doelstellingen richten zich nu meestal op een top 100 positie van NL op de knltb ranglijst bij de senioren. Voor spelers die de top 20 van Nederland naderen kan worden gedacht aan een internationaal vervolg van de tennis ambities. De ATP/WTA rankings zijn nu de leidraad waarop trainingen en wedstrijdschema’s worden afgestemd.

Individuele ontwikkeling
Het is belangrijk om uiteindelijk je individuele weg uit te stippelen in je tennis carrière.
Er kan een combinatie worden gemaakt met clubs, KNLTB en andere tennisscholen. Het is belangrijk dat de speler vertrouwen heeft in een samenwerking en dat deze een meerwaarde geeft. Voor iedereen is deze weg anders! Overleg en communiceer. Duidelijkheid is een enorme belangrijke factor voor de verantwoording van je ontwikkeling. De speler heeft altijd gelijk......!

 

VOETREGEL