Klik HIER voor onze homepage

Info

New or Forgotten?

Menu

Sponsors

Archief

Verlenging Coronamaatregelen

Nieuws van thursday 2 april

Op dinsdag 31 maart heeft de overheid de huidige Coronamaatregelen verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat de tennisparken minimaal tot en met 28 april gesloten blijft en lesgeven niet is toegestaan.

Het zomerseizoen zal uit minder lesweken bestaan. Het aantal trainingen zal worden aangepast. Hoeveel is nu nog niet duidelijk. Er is geen zekerheid dat wij na de meivakantie kunnen starten. De lestarieven worden naar rato aangepast.

Verder hopen wij dat iedereen gezond en wel door deze moeilijke periode heen komt.

Met vriendelijke groet,

Het team van Tennisschool De Kloek

Voetbalkamp 2019

Futsal 2-daagse in sportcentrum de Kloek!

Nieuws van 21 november 2019

NIEUW!

Dit jaar organiseert Tennisschool de Kloek in samenwerking met Sportcentrum de Kloek een geweldig, super Futsalkamp.

Zowel voor jongens als meiden in de leeftijd van 5 tot 14 jaar.
Je wordt ingedeeld op leeftijd en spelniveau.
Wij trainen in groepen van maximaal 10 kinderen

27 en 28 dcember 2019 organiseren wij een voetbalkamp van 10.00 tot 16.00.

Verbeter je techniek, tactiek en word een prof.
Onder professionele begeleiding oefen je vele spelvormen, speel voetbalsquash en speel veel wedstrijdjes..

Met super toffe dingen als: Bubble Voetbal,en Voetbalsquash.. .

Zien wij jou tijdens dit Voetbalkamp?

>> Lees verder...

De Kloek dubbeltoernooi 17+   van 25 november t/m 1 december

Categorieen 17+: HD,DD,GD niveau 4,5,6,7,8. Sportcentrum de Kloek Middenbeemster

Nieuws van 31 october 2019

de Kloek dubbelspel 17+ Cat: HD,DD,GD. Niveau 4,5,6,7,8.  Er wordt gespeeld om 2 gewonnen set. De 3e set wordt beslist door een wedstrijd tie-break.
Inschrijven KLIK HIER

>> Lees verder...

Tennis conditietraining voor jeugd van 7 t/m 13 jaar.

Zaterdagochtend 5 oktober in sportcentrum de Kloek te Middenbeemster.
Gratis proefles van 10.00 tot 11.00 uur. (Datum veranderd en inschrijf-link toegevoegd)

Nieuws van 4 september 2019

Kom naar sportcentrum de Kloek Middenbeemster en maak kennis met tennis conditie training.
Neem je team of tennisvrienden mee en beleef hoe leuk en effectief conditie training kan zijn.

Proefles op 5 oktober van 10.00 tot 11.00 uur

>> Lees verder...

Wintercompetitie indoor VGTA: Rood, Oranje, Groen, Geel Sportcentrum de Kloek

Nieuw: Geel competitie t/m 14 jaar.

Nieuws van 1 august 2019

Na de najaarscompetitie is het tijd voor de INDOOR jeugd wintercompetitie VGTA: 
Je kunt je opgeven voor Rood, Oranje, Groen en NIEUW Geel.
Druk op lees verder voor meer informatie.

 

>> Lees verder...

Summercamp 2019

Summer TennisKamp 3 -daagse in de laatste week van de vakantie!

Nieuws van 27 july 2019

Summer Tenniskamp is een sportieve 3 daagse;

Tennis en Voetbaltraining, Bubble Ball voetbal, Extreme sports, Luchtkussens en Lasergamen

 Allerlei leuke activiteiten, elke dag een andere invulling onder begeleiding van gediplomeerde tennistrainers en begeleiders. Ook geschikt voor vriendjes en vriendinnetjes die nog niet op tennis zitten, groepen maximaal 8 kids.

>> Lees verder...

HLTV Juliana Rood, Oranje, Groen toernooi

Doe jij ook mee? Schrijf je in via onderstaande link.

Nieuws van 13 june 2019

Alle kinderen van HLTV Juliana en omliggende verenigingen zijn welkom op ons Rood, Oranje en Groen tenniskids tennistoernooi zatrerdag 6 juli 2019. Rood van 10.00 tot 11.30 uur. Oranje en Groen van 10.00 tot 12.30 uur.
Doe jij ook mee?

>> Lees verder...

Funmasters tv wognum in samenwerking met TS De Kloek

28 juni van 17.00-21.30 bij TV Wognum

Nieuws van 11 june 2019

Op vrijdag 28 juni vindt er bij Tv Wognum een Funmasters plaats.

Funmasters is een tennisevenement voor de oudere jeugdspelers. Het leuke aan funmasters is dat het tennissen gecombineerd wordt met leuke activiteiten naast het tennis. Voorbeelden van deze activiteiten zijn: Spel met de Bubble Ball, Fifa Playstation en lekker chillen met jouw vrienden op coole muziek.
Weet je niet wat een Bubble Ball is? Kijk dan dit filmpje voor een voorbeeld wat je met de Bubble Ball kunt doen.

Plezier maken op een sportieve manier staat voorop.

Dit evenement wordt georganiseerd door de JC van Tv Wognum en de trainers van Tennisschool De Kloek. Het begint om 17.00 uur en is om 21.30 uur afgelopen.

Ben je tussen de 12 en 17 jaar en wil je graag meedoen, schrijf dan in via onderstaande inschrijfkoppeling. Behalve leerlingen van Tennisschool De Kloek, leden van Tv Wognum.  ook introducés (vrienden/vriendinnen) zijn van harte welkom. Het belooft een fantastisch evenement te worden. De kosten bedragen 3 euro per persoon welke ter plaatse voldaan moeten worden.

Er word voor leuke attenties, eten en drinken gezorgd.

Opgave kan ook via je leraar, mocht je iets later zijn vanwege school, is dat geen enkel probleem en kun je gewoon instromen.

Met vriendelijke groet,

Laurens Vredenburg/Frank Karstens (0612754635)/frank@vangelderentennisacademy.nl / f.karstens@hetnet.nl 
Tennisschool De Kloek

Locatie TV Wognum Funmasters!

T.V. Wognum Rood Oranje Groen toernooi 25 augustus

Lekker tennissen, natuurlijk doe jij ook mee. Schrijf je alvast in via onderstaande link.

Nieuws van 6 june 2019

Alle kinderen van T.V. Wognum en omliggende verenigingen zijn welkom op ons Rood, Oranje en Groen tenniskids tennistoernooi zondag 25 Augustus 2019. Rood van 10.00 tot 11.30 uur. Oranje en Groen van 10.00 tot 12.30 uur.
Doe jij ook mee?

>> Lees verder...

T.C. Alkmaar Rood, Oranje, Groen tennistoernooi

Zondag 23 juni aanvang 10.00 uur. 

Nieuws van 24 may 2019

Alle kinderen van T.C. Alkmaar en omliggende verenigingen zijn welkom op ons Rood, Oranje en Groen tenniskids tennistoernooi zondag 23 juni 2019.
Doe jij ook mee?

>> Lees verder...

Van Gelderen Tennis Academy werkt samen met een uitgebreid netwerk van gecertificeerde tennisscholen

Nieuws van 16 may 2019

 

Van Gelderen Tennis Academy werkt samen met een uitgebreid netwerk van gecertificeerde tennisscholen

Ook komend jaar vervolgt de KNLTB de samenwerking met een aantal zorgvuldig geselecteerde tennisscholen binnen de KNLTB Jeugdopleiding. Om de kwaliteit van de betrokken scholen te waarborgen, worden de scholen jaarlijks geëvalueerd en staat de certificeringsprocedure ook open voor eventuele nieuwe tennisscholen. De laatste certificeringsronde is net afgerond, 34 tennisscholen zetten donderdag 9 mei hun handtekening onder een samenwerking met de KNLTB, waaronder Van Gelderen Tennis Academy. De samenwerking als bovenbouw partner wordt vanaf september 2019 verlengd voor de duur van één jaar.

‘Opleiding van topsporters’

“Het is geweldig dat we vanaf september met deze 34 tennisscholen samenwerken om nog meer talentvolle jeugdspelers te laten doorstromen en begeleiden naar de top”, aldus Jacco Eltingh, Technisch Directeur bij de KNLTB. “We willen als Nederland een serieuze rol spelen in het internationale toptenniscircuit en daarvoor is samenwerking met deze scholen van groot belang. Als we allemaal hetzelfde referentiekader hebben, streven we ook allemaal hetzelfde na: het opleiden van topsporters. En het is vanzelfsprekend dat we ook onze uiterste best blijven doen om goed contact te houden met de scholen die nu niet tot het netwerk behoren.”

Kwaliteitsimpuls
De KNLTB werkt sinds september 2016 samen met het netwerk van gecertificeerde tennisscholen, met als doel de structuur en prestatiecultuur van het opleiden van talentvolle spelers en speelsters in Nederland een krachtige kwaliteitsimpuls te geven. In het gekozen samenwerkingsmodel moeten alle partijen elkaar beter maken, scherp houden en zodoende topprestaties leveren. De KNLTB helpt de scholen zich verder te ontwikkelen als opleidingspartner en maakt met de scholen duidelijke afspraken over de te leveren prestaties, de manier van samenwerken en de mentaliteit waarmee (samen)gewerkt wordt.
 
De nu geselecteerde tennisscholen maken een jaar deel uit van het netwerk, startend op 1 september 2019. De samenwerking met de huidige scholen in het netwerk, loopt nog tot en met 31 augustus. In 2020 wordt het certificeringstraject opnieuw in gang gezet.
 

Het netwerk van gecertificeerde tennisscholen bestaat vanaf 1 september 2019 uit 7 tennisscholen voor talenten in zowel de basis- als de middelbare school leeftijd (t/m 18 jaar), omringd door 27 tennisscholen die de eerste opleiding van kinderen in de basisschoolleeftijd voor hun rekening nemen. Een groot deel van deze tennisscholen maakt al langer deel uit van het netwerk, en een aantal nieuwe scholen zijn toegetreden. De geselecteerde tennisscholen hebben een prominente rol in het opleiden van talentvolle jeugdspelers. Bekijk hier een overzicht van alle gecertificeerde tennisscholen.

.”

 

>> Lees verder...

Nieuwsbrief december, januari en Februari

Nieuws van 10 february 2019

De afgelopen weken is er weer veel georganiseerd en gespeeld. De VGTA tour voor oranje en groen is al 4x gespeeld in Sportcentrum West Friesland en 3 maart is de afsluiting in de vorm van een toernooi, Aanvang voor het toernooi is vanaf 10.00 uur, de kids zijn welkom vanaf 9.30. 

Voor de Zomer VGTA tour (rood, oranje en groen) zijn we al weer bezig om met de verenigingen naast de activiteiten en deelname aan de world tour de tenniskids meer speelmomenten te plannen. De data volgen zo snel mogelijk via onze website en social media (instagram en facebook, @tennisschooldekloek).

Er zijn in onze sportcentra weer meerdere senioren toernooien georganiseerd, het bekende kersttoernooi en op dit moment word het Apollo toernooi gespeeld, beiden toernooien waren zeer druk bezet!

Op de zaterdagochtend is er vast een tennis/conditie training in sportcentrum de Kloek voor jeugd van 6 t/m 12 jaar, deze duurt 32 weken en meedoen en aanmelden kan natuurlijk altijd, alsmede een proeftraining meedoen (informatie via info@tennisschooldekloek.nl). 

Begin Januari hebben Tennisschool de Kloek en Tv Apollo, Tv Wognum, Tv Obdam en Hltv Juliana een zeer succesvol nieuwjaarstoernooi gehouden met leuke activiteiten, wedstrijdjes, bingo en Oliebollen en pannekoeken. Dit gaan we zeker herhalen en de samenwerking uitbreiden.

Bij Victorie Plaza zijn ruim 45 kinderen van rood, oranje en groen bij een talentendag van Tc Alkmaar en Tennisschool de Kloek geweest, olv Marcel petitjean en Eddo van Gelderen werden er zeer leuke wedstrijden gespeeld. 

Komende tijd is het bezoeken van scholen ingepland, ruim 35 scholen zijn benaderd en er zullen weer duizenden kinderen kennis maken met tennis en worden uitgenodigd voor de open dagen en vriendjes/vriendinnetjes dagen die in de laatste winter lesweken worden gehouden, want wie wil nu niet met zijn maatje een balletje slaan  surprise .

De leraren en leraressen zullen jullie de flyers voor de Vriendjes en vriendinnetjes dagen binnenkort meegeven zodat je iemand mee kan nemen.

 

Tennisschool de Kloek is verder gaan samenwerken met de volgende organisaties; 

-Met Bso forte gaan we in de beemster, de rijp en hopelijk de toekomst samenwerken in Bergen, er zijn zelfs in de kerstvakantie 70 kids in het sportcentrum geweest die een geweldige sportdag hebben gehad.

-Kinderopvang Balou en de brede school in de Wormer gaan met ons een 10 weekse lessenreeks aanbieden voor de jeugd en er zal een groot tenniskidsfeest worden gehouden in de meivakantie.

-In Obdam gaan we samen met Victoria O. , oftewel de voetbalvereniging  een verdere samenwerking opstarten

-Bso berend botje in Oosthuizen start een samenwerking om de kids te laten kennismaken met tennis voor een langere periode

-In Hoorn gaan we met de gemeente een groot tennisevenement opstarten om het jubileum van Hltv Juliana te vieren

-Met Sv Beemster gaan we komende meivakantie en komende zomer voetbalkampen, sportkampen en tenniskampen organiseren, de informatie en inschrijvingsmogeijkheden komen in de volgende nieuwsbrief

 

Vanaf volgende week, ma. 18 februari staan de zomerlessen weer op de site, je kunt je dan inschrijven voor de tennislessen, belangrijk is hierbij je wachtwoord en inlogcode. je kunt je ook opgeven via de leraar of lerares (zij kunnen bij akkoord inschrijven). Hoe sneller de opgave, hoe meer kans dat je op de gewenste tijd en dag kan worden geplaatst. Na inschrijving volgt bevestiging per email en bij de opmerkingen kun je nog een en ander toevoegen.

Volg ook de website, facebook en instagram om te zien wanneer de open dag bij jouw vereniging is, zodat je gezellig met iemand kan komen kijken en spelen, er zijn veel leuke activiteiten, tennis, limonade en meer...

Stel natuurlijk je vraag via info@tennisschooldekloek.nl of laurens@vangelderentennisacademy.nl of 0299683010 of 0648102215 .

Namens Tennisschool de Kloek en ons lerarenteam een mooi tennisjaar gewenst en hopelijk zien wij elkaar bij de vereniging of bij de vele toernooien, activiteiten en andere tennismomenten die georganiseerd worden.

Met sportieve groet!

Alkmaar Rood,Oranje,Groen, scoutingstoernooi VGTA

Zondag 13 januari van 11.00 tot 14.00 uur bij Victoria Plaza in Alkmaar

Nieuws van 17 december 2018

Wij hebben afgelopen zomer in Alkmaar een geweldig KNLTB Menzis tennisfeest georganiseerd en nu is het tijd voor een NIEUWJAARS toernooi.
Alle kinderen van omliggende verenigingen zijn welkom op ons nieuwjaarstoernooi op 13 januari 2019. Als je op een leuke manier meer wedstrijdervaring wilt opdoen, is dit een unieke kans.
Kosten zijn € 7,00 per deelnemer.

Rood: de kinderen die meedoen aan het rood toernooi worden terplekke ingedeeld, tevens zal er een bal en slagvaardigheid circuit aanwezig zijn. Het Roodtoernooi duur 1,5 uur van 11.00 tot 12.30 uur
Oranje: Er worden wedstrijden gespeeld (enkels en dubbels) van 20 minuten. Er wordt zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld.
Groen: Er worden wedstrijden gespeeld (enkels en dubbels) van 20 minuten. Er wordt zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld.

Inschrijven kan via onderstaande Link of via tenniskids.toernooi.nl

Het is mogelijk dat je na het toernooi wordt uitgenodigd voor een regionale tennisdag georganiseerd door de KNLTB gecertificeerde Van Gelderen Tennis Academy (onderbouw tennisschool)

De organisatie is in handen van Marcel Petitjean en Eddo van Gelderen
Marcel: 06-21502183
Eddo:06-28342291

 

Locatie Victorie Plaza

T.S. de Kloek najaarstoernooi 17+     van 17 t/m 24 november 2018 cat: 4,5,6,7,8

Categorieen 17+: HD,DD,GD niveau 4,5,6,7,8. Sportcentrum de Kloek Middenbeemster

Nieuws van 22 october 2018

Tennisschool de Kloek najaarstoernooi dubbelspel 17+ Cat: HD,DD,GD. Niveau 4,5,6,7,8.  Er wordt gespeeld om 2 gewonnen set. Bij de stand 40-40 beslissend punt. De 3e set wordt beslist door een wedstrijd tie-break.
Inschrijven KLIK HIER

>> Lees verder...

Nieuwsbrief Oktober 2018

Wist je dat?

Nieuws van 12 october 2018

- De winterlessen inmiddels zijn gestart, met zomerse temperaturen. Opgeven kan nog steeds via onze website www.tennisschooldekloek.nl.

- Er weer 5 rood, oranje en groen toernooien zijn gepland, allen in Sportcentrum West Friesland (in de Goorn),  de eerste volgende is 10 november om 14.00 uur- .

- je kunt vanaf zaterdag 13 oktober tennis conditie training volgen op zaterdagochtend van 10.00-11.00 in sportcentrum de Kloek. Het is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

- Er op zaterdag 3 november een Halloween jong en oud toernooi word gehouden bij LTC Beemstar??  Deelname is gratis en het start vanaf 15.00 uur, meer informatie kun je krijgen via jeugdzaken@ltcbeemstar.nl

- Vanaf heden is er een Tennisschool App, die ontzettend handig is.

Met de Tennisschool De Kloek App heb je alle informatie over onze tennisschool beschikbaar op je iphone, ipad, smartphone en tablet. Door de directe koppeling tussen onze website en de app, is de informatie op de app net zo actueel als op de website.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze app een waardevolle uitbreiding is voor de communicatie met en tussen onze trainers en cursisten. Iedereen zal er plezier aan zal beleven.

Dit kan je met de Tennisschool De Kloek App!

AGENDA

In één oogopslag zie je je les voor vandaag.

Status van de les - gaat de les door?

De trainer stelt dit in met de app. Staat er niets, dan gaat de les door.

Absentie instellen

Meld jezelf afwezig als je niet kunt. De trainer krijgt automatisch een e-mail dat je niet komt en ziet dat uiteraard ook in de app.

Sport Chat

Chat via de app met de trainer en andere cursisten in de groep.

Cursisten en trainer

Klik op de trainer of andere cursisten voor hun persoonlijke gegevens. Je kan hen meteen bellen en mailen.

Kalender

INSCHRIJVEN VOOR (NIEUWE) LESSEN

Bekijk de lessen voor het volgende seizoen.

CHAT & SPEEL

Afspreken om te tennissen is nog nooit zo simpel geweest!

 

Installeer de Tennisschool De Kloek App

Via de App Store zoeken op Tennisschool De Kloek


Allemaal een Fijne tenniswinter gewenst, het lerarenteam van Tennisschool de Kloek

Tenniskids wintercompetitie Rood, Oranje, Groen Sportcentrum West-Friesland

Doe jij ook mee in de tennishal van sportcentrum West-Friesland (de Goorn)

Nieuws van 1 october 2018

VGTA Tenniskids competitie Rood, Oranje, Groen.

Wintercompetitie:
Na de worldtour en groen competitie is het tijd voor de wintercompetitie.
Vanaf 10 november staan in sportcentrum West-Friesland  5 speeldagen ingepland.
Speeldagen: Zaterdag 10 november vanaf 14.00 uur.
en de zondagen 9 december, 6 januari, 27 januari, 3 maart vanaf 10.00 uur

Leiding:
Het VGTA lerarenteam staat klaar om alle spelers een fijne dag te bezorgen.
Vraag aan de ouders. Soms is het nodig om te assisteren bij de telling.
Wij hopen op uw medewerking.

Wie wordt er kampioen?
Het is mogelijk om de competitie dagen apart in te schrijven echter worden in
oranje en groen competitie punten toegekend voor de VGTA oranje en groen
ranglijst. Op de laatste speeldag volgt de prijsuitreiking.

Onderdelen: enkelspel en dubbelspel
Rood: 4 t/m 9 jaar
-  de kinderen worden ter plekke op sterkte ingedeeld
-  de wedstrijden worden gespeeld om 7 gewonnen punten

Oranje: 8 t/m 11 jaar (+/- 2 jaar afhankelijk van niveau)
-  de kinderen spelen sets tot de 4 games (3-3 beslissende game)
-  Bij 40-40 beslissend punt

Groen: 10 t/m 12 jaar (+/- 2 jaar afhankelijk van niveau)
-  de kinderen spelen sets tot de 4 games (3-3 beslissende game)
-  Bij 40-40 beslissend punt

Locatie Sportcentrum West-Friesland

Doe mee: Tennis conditie, fysieke training - jeugd t/m 12 jaar

Zaterdagochtend in sportcentrum de Kloek te Middenbeemster.
Tennisconditietraining voor kinderen van 7 t/m 12 jaar

Nieuws van 4 september 2018

Kom naar sportcentrum de Kloek en maak kennis met tennis conditie training.
Neem je team of tennisvrienden mee en beleef hoe leuk en effectief conditie training kan zijn.

Proefles op 7 oktober van 10.00 tot 11.00 uur
Schrijf je in voor de gratis proefles via onderstaande link 

 

Algemene informatie:

Tennis is zeker geen eenzijdige sport, toch is de fysieke belasting vaak onvoldoende. Dit komt doordat techniek en tactiek een groot deel van de training vormen. Dit gegeven wordt beaamd door de KNLTB. De tennisspecifieke training gaan wij combineren met fysieke trainingen. Uit ervaring is gebleken dat tennissers die investeren in fysieke training makkelijker technische doelen bereiken en uitgroeien tot een complete tennisspeler.

De trainingen zijn van toepassing voor club en onderbouw spelers van de Van Gelderen Tennis Academy  jeugd t/m 12 jaar. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de belastbaarheid van de tennisspeler en aangepast aan leeftijd en belevingsniveau.

Proefles zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 11.00 uur
Start datum 1e periode: 14 oktober 2019 t/m 21 december 2019 (10 weken)
Start datum 2e periode: 11 januari t/m 21 maart 2020 (10 weken)

Kosten: € 60,00 p.p. voor de eerste 10 weken conditietraining.

De fysieke trainingen leggen de nadruk op het ontwikkelen van:

- Hand-oog coördinatie
- Voetenwerk
- Stabiliteit
- Wendbaarheid
- Explosiviteit
- Uithoudingsvermogen

Deze trainingen zullen op zaterdagochtend plaatsvinden in groepen van 8-12 kinderen.

10.00 - 11.00 uur 7 t/m 9 jaar
11.00 - 12.00 uur 10 t/m 12 jaar

De trainingen worden gegeven door een gespecialiseerde trainer met ondersteuning van een (Top)-SportFysiotherapeut.

Locatie Sportcentrum de Kloek

Nieuwsbrief augustus 2018

Wist je dat?

Nieuws van 31 august 2018

1- Tennisschool de Kloek heeft de eerste mailing er voor de winterlessen uitgestuurd. Opgave kan via de website of bij je eigen leraar, in de winter doortrainen is erg belangrijk. De winter is een periode die langer zonder onderbrekingen doorgaat. Je kunt dus perfect je techniek en tactiek onderhouden. Het is zowel binnen als buiten mogelijk.

2- Er zijn weer 2 succesvolle summercamps georganiseerd, met veel leuke activiteiten en vooral veel tennis. De I pad challenge was een enorm groot succes. In alle vakantiedagen worden er sportdagen georganiseerd, houd goed je mail en de website in de gaten.

3- Tennisschool de Kloek is ook actief op Facebook en instagram, voeg ons toe en mis niets!!

4- Er zijn weer meerdere samenwerkingen ontstaan, verschillende Bso's werken samen met ons, Groen (obdam), Rollebol (ska/alkmaar), Forte en Smallsteps. Zie het succesverhaal op centrecourt.nl , daar staat een mooi artikel over de bso's.

5- Binnenkort kun je op onze website en toernooi.nl de speeldata vinden voor allerlei toernooien, rood, oranje en groen extra, Jrt en meer.

6- Funmasters in de leeftijd 12 t/m17 jaar die zijn gehouden bij Tv Beemstar en Tv Apollo werden druk bezocht. Deze worden uitgebreid en hopelijk bij andere verenigingen ook gehouden.

7- Het Menzis Tenniskidsfeest bij Tc Alkmaar was grandioos, meer dan 150 kids in de hitte aan de gang, met verschillende shows en natuurlijk veel plezier, tennis, een geweldig evenement.

Last but not least; Maandag 3 september beginnen we weer met het vervolg van de zomerlessen! wij hebben er zin in, tot op de baan!

Locatie Sportcentrum de Kloek

Toernooien Rood, Oranje en Groen (ROG) tennisschool De Kloek i.s.m. tennisclubs

I.s.m. diverse jeugdcommissies

Nieuws van 2 june 2018

 •  Zaterdag 1september TC Bergen te Bergen.

>> Lees verder...

VGTA - Selectie oefenwedstrijden groen en junioren op speelsterkte

 1½ uur enkelspel wedstrijden op niveau in sportcentrum de Kloek en sportcentrum West-Friesland

Nieuws van 10 october 2017

In het kader van talentpartner van de KNLTB organiseren wij wedstrijden op niveau (VGTA selectie spelers)
Er kan ingeschreven worden voor de groen categorie en junioren (poules op speelsterkte en leeftijd)
Ideaal om naast het WJC, JRT en NRT toernooien oefenwedstrijden te spelen.

>> Lees verder...

29 dec: Tenniskids VGTA Rood, Oranje en Groen INDOOR-toernooidag de Goorn 3

Vrijdag 29 december Sportcentrum West-Friesland de Goorn
10.00 tot 12.00 uur Rood en Oranje
12.00 tot 16.00 uur Groen

Nieuws van 5 october 2017

Tenniskids VGTA INDOOR toernooidagen worden georganiseerd in diverse tennishallen door het leraren team van de Van Gelderen Tennis Academy.
Als je op een leuke manier wedstrijdervaring wil opdoen is dit de unieke kans. Schrijf je snel in.
Deelname per toernooidag in 1 van de overdekte tennishallen is € 7,00 p.p.

>> Lees verder...

10 dec: Tenniskids VGTA Rood en Oranje INDOOR-toernooidag de Goorn 2

Zondag 10 december Sportcentrum West-Friesland de Goorn Aanvang 10.00 uur

Nieuws van 4 october 2017

Tenniskids VGTA INDOOR toernooidagen worden georganiseerd in diverse tennishallen door het leraren team van de Van Gelderen Tennis Academy.
Als je op een leuke manier wedstrijdervaring wil opdoen is dit de unieke kans. Schrijf je snel in.
Deelname per toernooidag in 1 van de overdekte tennishallen is € 7,00 p.p.

>> Lees verder...

Tennis dubbelclinic vrijdagmiddag

Dubbel clinic op de vrijdagmiddag

 

Nieuws van 3 october 2017

Eindig de week sportief en train in een sterke en gezellige groep op vrijdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 mee.

Voor slechts 20 euro p.p. inclusief drankje krijg je 2 uur tennisles van onze fanatieke trainer Frank Karstens.

>> Lees verder...

5 Nov: Tenniskids VGTA Rood en Oranje INDOOR-toernooidag de Goorn 1

Zondag 5 november Sportcentrum West-Friesland de Goorn Aanvang 10.00 uur

Nieuws van 3 october 2017

Tenniskids VGTA INDOOR toernooidagen worden georganiseerd in diverse tennishallen door het leraren team van de Van Gelderen Tennis Academy.
Als je op een leuke manier wedstrijdervaring wil opdoen is dit de unieke kans. Schrijf je nog snel deze week in.
Deelname per toernooidag in 1 van de overdekte tennishallen is € 7,00 p.p.

>> Lees verder...

De Kloek dubbelspeltoernooi 21+ senioren 18 t/m 25 november 2017 cat: 4,5,6,7 en 8

Het toernooi is geen rating toernooi. Categorieen 4,5,6,7,8

Nieuws van 22 september 2017

Klik op het potloodje om in te schrijven. Het Kloek dubbeltoernooi 21+ is geen rating toernooi. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen set een eventuele 3e set wordt beslist door een super tie-break.

>> Lees verder...

Neckslag Winter Jeugdcompetitie Rood, Oranje en Groen. Data 2017 nov:12, 26. 2018 jan: 21, 28 mrt:18. Inschrijven klik op vraagteken.

Nieuws van 5 september 2017

Het winterseizoen staat voor de deur en dus zijn wij weer druk bezig met de verschillende winter jeugdcompetities. De Winter Jeugd Competitie 2017/2018 is ingedeeld in de categorieën Rood, Oranje, Groen (11 t/m 14) Geel (t/m 17).

>> Lees verder...

KNLTB Tennisdag 5 t/m 10 jaar

Zaterdag 16 september:
Rood en Oranje van 12.00 tot 14.00 uur
Groen van 14.30 tot 16.30 uur

Nieuws van 31 august 2017

Wedstrijdjes én plezier
Op een KNLTB Tennisdag spelen de kinderen een aantal wedstrijdjes in de ochtend en/of middag en kunnen zij meedoen aan andere leuke activiteiten. Ook vriendjes en vriendinnetjes van jeugdleden zijn van harte welkom. De wedstrijdjes worden gespeeld volgens het Tenniskids-principe. Plezier staat hierbij centraal! Het is de bedoeling tijdens de KNLTB Tennisdagen de kinderen enthousiast te maken voor tennis. Daarnaast helpen de dagen de bond en de gecertificeerde tennisscholen om een beeld te krijgen van het speelniveau van de jongste kinderen in de betreffende regio. 

Inschrijven
Via de website tenniskids.nl kun je inschrijven voor de KNLTB Tennisdag georganiseerd door gecertificeerde tennisschool: Van Gelderen Tennis Academy, Middenbeemster. Inschrijven is mogelijk tot een week voor aanvang van het evenement. Na inschrijving ontvang je uiterlijk 2 dagen voor de betreffende KNLTB Tennisdag een bevestiging.

Vragen: Neem contact op met de KNLTB via jeugdopleiding@knltb.nl
of met eddo@vangelderentennisacademy.nl

Locatie Sportcentrum de Kloek

Toernooien Rood en Oranje tennisschool De Kloek i.s.m. tennisclubs

I.s.m. diverse jeugdcommissies

Nieuws van 6 june 2017

1. Zaterdag 3 juni bij HLTV Juliana in Hoorn.
2. Zondag 9 juli TC Alkmaar om 9.00 in Alkmaar.
3. Zaterdag 2 september om 10.00 uur bij TC Bergen te Bergen (inschrijven via Toernooi.nl).
4. Zondag 3 september om 9.00 uur bij LTC Beemstar te Middenbeemster.
5. Zondag 24 september om 9.00 bij Tenniscentrum Neckslag.
6. Zondag 15 oktober om 9.00 uur bij TV Spatter.

>> Lees verder...

Summercamp 2017

Schrijf je snel in!

Nieuws van 16 may 2017

De TennisActief, Summercamp Week is een vet coole, sportieve week met veel tennis, sport en allerlei leuke activiteiten en onder begeleiding van gediplomeerde tennistrainers en begeleiders. Ook geschikt voor vriendjes en vriendinnetjes die nog niet op tennis zitten.

>> Lees verder...

District jeugd kampioenschappen 2017

Jij doet toch ook mee aan de DJK, inschrijfdatum sluit op 18 mei

Nieuws van 6 may 2017

Hier vind je alle informatie over de Districts Jeugd Kampioenschappen 2017 Noord Holland Noord

Door het land heen worden in het voorjaar Districts Jeugd Kampioenschappen (DJK) georganiseerd. Iedereen mag meedoen. De winnaars in de diverse categorieën mogen zich een jaar lang districts jeugd kampioen noemen! Ook Kiki Bertens en Robin Haase hebben deze titel ooit in de wacht gesleept.
Ook zijn er een aantal trainers en vele spelers van de tennisacademy en tennisschool die deze titel hebben gewonnen en nog steeds zichtbaar zijn op de prestigieuze wisselbeker.
Voor trainers, ouders en belangstellenden zijn de DJK’s een mooie gelegenheid om het jeugdtennis in het eigen district te bekijken en de spelers aan te moedigen.
Dus vragen wij trainers en ouders de kinderen enthousiast te maken en in te schrijven voor de DLK NHN.

Voor wie en wanneer?

Alle kinderen die lid zijn van een vereniging en het leuk vinden om een toernooi te spelen, mogen zich inschrijven voor de DJK. Het rood en Oranje toernooi wordt gespeeld in sportcentrum de Kloek overige leeftijden op verschillende parken in de omgeving.
Op 25 mei hemelvaartsdag en vrijdag 26 mei vinden de eerste rondes plaats het vervolg wordt gespeeld tijdens het pinkster weekend. Voor vragen kunt u terecht bij je trainer of Eddo van Gelderen

Onderdelen
E 4-11 Rood, JE 7-9 Oranje, ME 7-9 Oranje, JE 9-10 Groen, ME 9-10 Groen, JE 11-12, ME 11-12, JE 13-14, ME 13-14, JE 15-16, ME 15-16, JE1 7-9 Oranje, ME1 7-9 Oranje, JE1 9-10 Groen, ME1 9-10 Groen, JE1 11-12, ME1 11-12, JE1 13-14, ME1 13-14, JE1 15-16, ME1 15-16

Inschrijven

Workshop: Visie op techniek 18 en 19 mei 2017

De cursus start om 09.00 uur en eindigt omstreeks 1400 - 14.30 uur.

Nieuws van 6 april 2017

Beste trainers,

Voor de workshop visie op techniek worden jullie a.s. vrijdag om 09.00 uur verwacht in sportcentrum de Kloek te Middenbeemster. Het deelname voor de workshop is 40,- euro en dient voor aanvang van de workshop te worden voldaan.

Helaas gaat de aangeboden workshop op donderdag niet door vanwege de geringe aantal inschrijvingen.

Een deel van de workshop vindt plaats op de baan dus neem je tenniskleding en racket mee. 
Bedankt voor jullie inschrijving en tot vrijdag. Wij zorgen voor de lunch. 

Met vriendelijke groet,

Vincent van Gelderen
Hoofdtrainer bovenbouw tennisschool: Van Gelderen Tennis Academy
 

Locatie Sportcentrum de Kloek

Sport actieve kerst op 27, 28 en 29 december van 10.00 tot 16.00

Voor kinderen van 4 tot 16 jaar een super leuke kerstactiviteit voor € 50,- per dag, € 95,- voor 2 dagen of  € 150,00 voor 3 dagen alles inclusief lunch en drankjes, kleine groepen en gediplomeerde begeleiders.

Nieuws van 6 december 2016

In sportcentrum de Kloek is het mogelijk om op 27, 28 en 29 december deel te nemen aan 3 sportieve dagen.  Diverse sporten worden in een ochtend en middagprogramma aangeboden. Leer nieuwe sporten en daag je vrienden uit. Skien, squash, bubble ball, muurklimmen, badminton, vollebal, hindernisrace, lasergame, frisbee, boogschieten, tafeltennis, voetbal, bounchhockey en nog veel meer zijn de onderdelen die de sportdagen inclusief lunch, tussendoortjes en drinken worden aangeboden. De groepen zijn niet groter dan 10 personen en staan onder leiding van gediplomeerde sportleraren. Voor € 50,- per dag,  € 95,- voor 2 dagen of € 150,00 voor 3 dagen alles inclusief lunch en drankjes beleef je een super coole sportervaring.  Heb je zin in mee te doen en ben je tussen de 4 en 16 jaar oud schrijf je dan snel in via de onderstaande koppeling.

Laurens Vredenburg E: laurens@vangelderentennisacademy.nl M:06-48102215
Eddo van Gelderen E: eddo@vangelderentennisacademy.nl M: 06-28342291

Toernooien Rood en Oranje tennisschool De Kloek

5 februari Sportcentrum De Kloek

Nieuws van 8 november 2016

 

Zondag 5 februari van 9.00-12.00 uur in Sportcentrum De Kloek

>> Lees verder...

De Kloek dubbelspeltoernooi 21+ senioren 12 t/m 20 november 2016

Het toernooi is geen rating toernooi.

Nieuws van 28 june 2016

De 4e editie van het Kloek open dubbeltoernooi 21+ wordt gehouden van 12 t/m 20 november 2016. Tennissen blijft een leuk spelletje, daarom hebben we een gezellige groep gecreëerd die dit jaar opnieuw  een recreatief dubbeltoernooi  de Kloek open dubbeltoernooi  21+ organiseert. Dit toernooi wordt uiteraard gespeeld op de fantastische indoorbanen van sportcentrum de Kloek en is voornamelijk bestemd voor de senioren groepen.

Er kan worden ingeschreven voor herendubbel, damesdubbel en gemengddubbel  in  de categorieën  4, 5, 6, 7 en 8 met de minimale leeftijd van 21+.

Tijdens het toernooi wordt iedere avond aan vermaak gedacht en dit niet alleen voor de spelers maar vooral ook voor de toeschouwers die overigens de wedstrijden kunnen bekijken vanaf de unieke tennistribune in de hal.

Er wordt van maandag t/m vrijdag gespeeld in de avonduren vanaf 19.00 uur. Het weekend wordt ingevuld vanaf 09.00 uur.
Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets (met voordeel en nadeel), een eventuele 3e set wordt beslist d.m.v. een super tiebreak.

Tot ziens bij ons toernooi,

De toernooicommissie.

Locatie Sportcentrum de Kloek

Dubbelspelclinic sportcentrum de Kloek

Dubbelspel en zeer afwisselende trainingen!

Nieuws van 7 june 2016

Locatie Sportcentrum de Kloek

Toernooien Rood en Oranje tennisschool De Kloek i.s.m. tennisclubs

I.s.m. jeugdcommissies: TV Juliana, TC Bergen, TV Wognum, TC Westerkogge en TV Spatter

Nieuws van 4 june 2016

1. Zaterdag 18 juni 10.00 uur bij HLTV Juliana in Hoorn.
2. Zaterdag 9 juli om 9.00 uur bij TC Bergen te Bergen.

Extra: zaterdag 27 augustus om 9.00 uur bij TC Bergen tijdens het finale-weekend van het Open Jeugdtoernooi.

3. Zondag 4 september om 10.00 uur bij TV Wognum.
4. Zondag 18 september om 10.00 uur bij TC Westerkogge te Avenhorn.
5. Zondag 2 oktober om 10.00 bij TV Spatter te Wormer

>> Lees verder...

Summercamp 2016

Zegt het voort: Tennis, sportliefhebbers, ouders en kinderen er kan weer ingeschreven worden voor de tennisactief/summercamp week in sportcentrum de Kloek in de Middenbeemster.

Nieuws van 26 may 2016

De TennisActief, Summercamp Week is een vet coole, sportieve week met veel tennis, sport en allerlei leuke activiteiten en onder begeleiding van gediplomeerde tennistrainers en begeleiders. Ook geschikt voor vriendjes en vriendinnetjes die nog niet op tennis zitten.

>> Lees verder...

VAN GELDEREN TENNIS ACADEMY gekozen tot TALENTpartner van de KNLTB

Nieuws van 10 may 2016

VAN GELDEREN TENNIS ACADEMY wordt KNLTB talent partner
VAN GELDEREN TENNIS ACADEMY en de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) hebben een partnership gesloten. De tennisschool uit Middenbeemster krijgt een prominente rol in het opleiden van talentvolle spelers van 12 t/m 18 jaar.

De KNLTB heeft als ambitie om tot de 10 beste tennislanden ter wereld te horen. Daarom wordt de jeugdopleiding drastisch gemoderniseerd. De bond wil toe naar een landelijk netwerk van gecertificeerde talent partners voor het opleiden van talentvolle jeugdspelers onder én boven 12 jaar. 

Jan Siemerink, Directeur Sportief van de KNLTB, is blij met VAN GELDEREN TENNIS ACADEMY als talent partner: “Onze rol bij het opleiden van jeugd zal minder een uitvoerende in de regio’s worden en meer die van regisseur over een landelijk netwerk. We willen samenwerken met de beste mensen om van Nederland een beter tennisland te maken. Gezien de kennis en ervaring van de coaches en de kwaliteit van de accommodatie gaat de tennisschool van hoofdcoach VINCENT VAN GELDEREN hier zeker aan bijdragen."

Samen met vijf andere Nederlandse tennisscholen kwam VAN GELDEREN TENNIS ACADEMY het best uit de selectieprocedure en behoort hiermee tot een van de zes talent partners van de tennisbond. De KNLTB gaat ook een samenwerking aan met Approach (Enschede), Burgersdijk Tennis (Wateringen), Dutch Tennis Academy (Alphen aan den Rijn), Intime Tennis Academy (Zoetermeer) en Tennis Academy Henk van Hulst (Valkenswaard). 

Een soortgelijke selectieprocedure vindt momenteel ook plaats voor tennisscholen die zich richten op kinderen jonger dan 12 jaar. Siemerink: “Het landelijke netwerk van gecertificeerde opleidingsinstituten bestaat straks uit een klein aantal talent partners voor spelers in de bovenbouw en daaronder ongeveer dertig scholen voor talenten in de onderbouw. De aanwas moet bovendien van onderaf gestimuleerd worden bij de verenigingen met het succesvolle Tenniskids. Hierdoor verbetert de doorstroming van de jongste talenten, waardoor er een bredere topselectie en meer onderlinge concurrentie ontstaat.”

In het najaar van 2016 is het landelijk netwerk van gecertificeerde talent partners operationeel. 

Tenniskids Kersttoernooi Rood en Oranje

23 december, aanvang 09.300 uur, in sportcentrum de Kloek

Nieuws van 7 december 2015

Kerstspecial voor alle aangesloten tennisverenigingen van VGTA/Tennisschool de Kloek.

Binnen in de tennishal vliegen de ballen door de lucht.
Buiten zoeven sneeuwballen je om de oren.
Wat een pret dus.........maar pas op voor de tennis kerstman.

Doe mee aan het Tenniskids Kersttoernooi Rood en Oranje in sportcentrum de Kloek.
Woensdag 23 december.
Aanvang 09.30 uur.
Kosten € 6,00 inclusief een herinnering.

Mocht je door de inspanning aardig verhit raken, geen nood, de kerst limonade staat klaar.

Tot woensdag 23 december in sportcentrum de Kloek.

met sportieve groet,
Eddo van Gelderen

Locatie Sportcentrum de Kloek

Jeugd Winterkamp 5 t/m 16 jaar sportcentrum de Kloek

21 en 22 december van 09.30 tot 16.30 uur

Nieuws van 4 december 2015

Nog geen plannen in de kerstvakantie? kom in winterse sferen in Sportcentrum de Kloek! 21 en 22 december hebben we 2 fantastische dagen voor kids van 5 t/m 16 jaar. Van 9.30 tot 16.30 spelen we Tennis, Paddle, Indoor soccer, kerstboom spel, lasergame en Winter Snow Bubble Ball en Skiles! Dit alles inclusief eten en drinken voor slechts 99,00 euro!!

Kijk ook op onze facebook pagina Tennisschool de Kloek / Van Gelderen Tennis Academy en wordt net zo ethousiast als wij.
Geef je snel op via onderstaande link.
met sportieve groet,
Leraren team van Tennisschool de Kloek.
Vragen?
Mitchell Missot 06-21673037 of mitchellmissot@hotmail.com
Laurens Vredenburg 06-48102215 of lau_peace@hotmail.com

Locatie Sportcentrum de Kloek

Inschrijven Rabo Neckslag winter jeugdcompetitie dubbelspel, groen, t/m 12, t/m 14, t/m 16 en 16+

Nieuws van 8 september 2015

Schrijf je in voor de INDOOR NECKSLAG WINTERJEUGDCOMPETITIE: Rood, Oranje, Groen, T/M12, T/M14, T/M 16, 16+

>> Lees verder...

Inschrijven Rabo Neckslag winter jeugdcompetitie Rood en Oranje 

25 OKTOBER 14.30 UUR ROOD EN ORANJE TOERNOOI

Nieuws van 8 september 2015

Schrijf je in voor de INDOOR NECKSLAG WINTERJEUGDCOMPETITIE: Rood, Oranje, Groen, T/M12, T/M14, T/M 16, 16+

>> Lees verder...

Prestatieve wedstrijddagen voor junioren tijdens de winterperiode

Minimaal 8x 1½ uur een enkelspel wedstrijd op niveau in sportcentrum de Kloek

Nieuws van 28 august 2015

Prestatieve tennis junioren hebben behoefte aan meer wedstrijden tijdens de winterperiode.
In sportcentrum de Kloek wordt door enkele ouders en de van Gelderen Tennisacademy tijdens de winterperiode wedstrijden georganiseerd. KLIK HIER VOOR DE SCHEMA'S EN TIJDEN

>> Lees verder...

De Kloek dubbelspeltoernooi 18+ senioren

Het toernooi is geen rating toernooi.

Nieuws van 25 august 2015

KLIK HIER voor de schema's en tijden.

>> Lees verder...

Inschrijven Tennislessen Indoor en outdoor

Nieuws van 20 august 2015

Het is vanaf heden weer mogelijk om in te schrijven voor tennislessen in het winterseizoen. De lessen beginnen op 1 oktober. Bij de sportcentra is het lestarief inclusief baanhuur van het centrum. Bij de verenigingen  is het belangrijk om eerst lid te worden (zijn) van de vereniging waar u inschrijft voor de lessen. Het lesgeld is exclusief lidmaatschapsgeld.

Onze tennisschool verzorgt de tennislessen bij diverse sportcentra en verenigingen. U kunt inschrijven bij:

Sportcentra
Sportlagune te Heerhugowaard (buiten op kunstgras)
Sportcentrum de Kloek te Middenbeemster
Sportcentrum West Friesland te De Goorn
Sportcentrum Neckslag Purmerend

Verenigingen op 'all-weather' banen
LTV Zeevangspelers te Oosthuizen
Sportvereniging Fortuna in Wormerveer
TV Wognum te Wognum
TV Spatter te Wormer
TC Westerkogge te Avenhorn
TV Apollo te De Goorn
St George tennis te Spierdijk
LTC Beemstar  te Beemster
TV Purmerend te Purmerend-de Baanstee
TV Elckerlyc te Purmerend-Overwhere
TC Ursem te Ursem
TV Wijdewormer te Wijdewormer

Inschrijven
Bekijk de mogelijkheden op de pagina van uw leslocatie en klik op het potloodje bij uw eerste keuze.

 • Het inschrijfformulier verschijnt.
  Controleer op stap 1 uw persoonlijke gegevens. Let met name op het e-mailadres: u ontvangt daarop de bevestiging van de inschrijving, de groepsindeling en de factuur.
 • In stap 2 wordt uw keuze voor de cursus bevestigd en kunt u eventueel een tweede en derde keuze aangeven.
 • Geef in stap 3 aan wanneer u de lessen kunt volgen. Hoe meer vinkjes, hoe groter de kans dat wij aan uw wens tegemoet kunnen komen.
 • In stap 4 geeft u de partners aan. Wij verzoeken u dit met hen af te stemmen en te vragen of zij ook inschrijven.
 • In stap 5 gaat u akkoord met de lesbepalingen en kunt u desgewenst aan afwijkend factuuradres invullen. Vul bijvoorbeeld bij de inschrijving voor een kind, hier de gegevens van de ouder/verzorger in.

Meer informatie
Check de pagina met onze voorwaarden. Jeugdlessen gaan via het TENNISKIDS-concept van de KNLTB. Klik hier.

Vragen?
Mail ons gerust op info@tennisschooldekloek.nl en stel uw vraag aan Fred, Laurens, Eddo of Vincent.

Rabo/Neckslag winter tenniskids Rood en Oranje 25 januari 2015

Nieuws van 25 january 2015

Beste tennisvrienden,

De tenniskids competitie rood en oranje gaat zondag 25 januari 2015 weer verder.
Vorige keer heeft iedereen geweldig zijn best gedaan en vanuit deze resultaten wordt nu een team competitie gepland.
De eerste ronde start om 14.30 uur. het toernooi eindigt om 16.00 uur.

Graag een kwartier voor aanvang melden bij de wedstrijdtafel.

Voor vragen kunt u terecht bij Milco Boon
06-26436168 of milco@vangelderentennisacademy.nl

Met vriendelijke groet,

Milco Boon

Rabo winter competitie, Groen en t/m 14 en 16

Laatste speel ronde

Nieuws van 20 january 2015

De Rabo/Neckslag wintercompetitie is in volle gang.
Vanaf 25 januari zij er een aantal poules uitgespeeld en opnieuw ingedeeld.
De individuele uitnodigingen voor aankomend weekend zijn reeds verstuurd.

1 Rabo Winter Jeugdcompetitie Groen, t/m 14, t/m 16
2 Rabo Winter Jeugdcompetitie Groen, t/m 14, t/m 16  deel 2

Met vriendelijke groet,

Milco Boon

 

Tenniskidstoernooi de Kloek Rood en Oranje zon. 22 maart

Schrijf je snel in voor het laatste tenniskidstoernooi van deze winter.

Nieuws van 7 january 2015

Zondag 22 maart. De Kloek TENNISKIDSTOERNOOI Rood en Oranje.
Vele kids kennen nu het principe en het gaat steeds beter.
Als je nog nooit heb meegedaan of ben je dit seizoen pas begonnen dan is het tenniskidstoernooi ideaal om je coole tennis kunsten te vertonen.
Je kunt op niveau inschrijven voor:
Rood (mini  5 t/m 9 jaar)   van 10.00 tot 12.00 uur
Oranje  (¾ baan  8 t/m 11 jaar)  van 10.00 tot 13.00 uur

Weet je niet waarvoor je moet inschrijven vraag dan aan je leraar wat geschikt voor jou is.
De locatie is Sportcentrum de Kloek in de Middenbeemster.
Deelname kosten zijn € 6,00 p.p. Inclusief begeleiding, sportdrank en herinnering.

Met sportieve Groet,
Eddo van Gelderen en Janys v/d Stel

Sportieve kerst op 22 en 23 december van 10.00 tot 16.00

Voor kinderen van 5 tot 16 jaar een super leuke kerstactiviteit voor € 30,- per dag of € 50,- voor 2 dagen, inclusief lunch en drankjes.

Nieuws van 16 december 2014

In sportcentrum de Kloek is het mogelijk om maandag 22 en of dinsdag 23 december deel te nemen aan 2 sportdagen.  Diverse sporten worden in een ochtend en middagprogramma aangeboden. Leer nieuwe sporten en daag je vrienden uit.  Squash, muurklimmen, badminton, vollebal, hindernisrace, lasergame, frisbee, boogschieten, tafeltennis, voetbal, bounchhockey en nog veel meer zijn de onderdelen die de sportdagen inclusief lunch, tussendoortjes en drinken worden aangeboden. Heb je zin in mee te doen en ben je tussen de 5 en 16 jaar oud schrijf je dan snel in via de onderstaande koppeling. Tennissers die meedoen aan het Kloek open jeugd tennistoernooi kunnen ook meedoen aan de sportdagen. De wedstrijdleiding houdt rekening met de planning. Als extra voordeel wordt het inschrijfgeld van het toernooi in mindering gebracht op de sportdagen.
voor meer informatie kunt u terecht bij:

Laurens Vredenburg E: laurens@vangelderentennisacademy.nl M:06-48102215
Eddo van Gelderen E: eddo@vangelderentennisacademy.nl M: 06-28342291

Tenniskidstoernooi de Kloek Rood en Oranje zat 27 december

Aanvang 10.00 uur. Inschrijving is geopend.

Nieuws van 2 december 2014

Zaterdag 27 december. De Kloek TENNISKIDSTOERNOOI Rood en Oranje.
Vele kids kennen nu het principe en het gaat steeds beter.
Als je nog nooit heb meegedaan of ben je dit seizoen pas begonnen dan is het tenniskidstoernooi ideaal om je coole tennis kunsten te vertonen.
Je kunt op niveau inschrijven voor:
Rood (mini  5 t/m 9 jaar)   van 10.00 tot 12.00 uur
Oranje  (¾ baan  8 t/m 11 jaar)  van 10.00 tot 13.00 uur

Weet je niet waarvoor je moet inschrijven vraag dan aan je leraar wat geschikt voor jou is.
De locatie is Sportcentrum de Kloek in de Middenbeemster.
Deelname kosten zijn € 6,00 p.p. Inclusief begeleiding, sportdrank en herinnering.

Met sportieve Groet,
Eddo van Gelderen en Mitchell Missot

Rabo/Neckslag winter tenniskids Rood en Oranje 9 november 2014

Zondag 9 november  aanvang 14.30 uur

Nieuws van 3 november 2014

Beste tennisvrienden,

De tenniskids competitie rood en oranje gaat a.s. zondag weer verder.
Vorige keer heeft iedereen geweldig zijn best gedaan en vanuit deze resultaten zijn de poules opnieuw in gedeeld.
Via een poule ladder systeem worden de wedstrijden voortgezet.
De eerste ronde start om 14.30 uur. het toernooi eindigt om 16.00 uur.

Graag een kwartier voor aanvang melden bij de wedstrijdtafel.
Tevens staan de poules vermeld op de site www.vangelderentennisacademy.nl

Voor vragen kunt u terecht bij Milco Boon
06-26436168 of milco@vangelderentennisacademy.nl

Met vriendelijke groet,

Milco Boon

Locatie Tenniscentrum Neckslag

Start jeugdlessen 2014-2015 T.V. Wognum

Nieuws van 24 september 2014

Beste leerlingen,

Om aan alle misverstanden een einde te maken, starten alle jeugdlessen in week 40.
Tot onze spijt is in de set up week 39 als aanvangsweek gesteld.

Met vriendelijke groet,

Frank Karstens en Milco Trampe
Van Gelderen Tennis Academy

De Kloek Open JEUGDTOERNOOI enkelspel van 22 t/m 28 december 2014

Inschrijving is geopend. Toernooi telt niet mee voor de KNLTB rating.

Nieuws van 15 september 2014

Jeugd tennis enkelspel van 22 t/m 28 december 2014 in sportcentrum de Kloek:
Dit jaar telt het toernooi niet mee voor de KNLTB rating. 
Open jeugdtoernooi  t/m 12,14 en 16 jaar. Groen t/m 12 jaar speelt ook volgens de toernooiregels.
Belangrijke wedstijdbepaling:
Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets, eventuele derde set wordt bepaald door een super tie-break.
Doe je ook mee aan het super leuke en actieve Kloek tennistoernooi tijdens de kerstvakantie? Ja, toch. Ontmoet nieuwe vriendjes, speel te gekke spelletjes en natuurlijk wordt er ook getennist.
Tijdens het toernooi wordt er ook een groot lasergame toernooi georganiseerd.
Het inschrijfgeld € 12,00. Je speelt minimaal 2 wedstrijden en je ontvangt een surprise cadeau via het tennisroulette spel.
Schrijf je snel in via onderstaande link.

Zaterdag 27 december aanvang 10.00 uur.
Tenniskidstoernooi Rood en Oranje.

Het tenniskidstoernooi is geschikt voor de leeftijd 5 t/m 11 jaar.
De bijdrage voor dit toernooi is € 6,00
Zie onze site om in te schrijven.

Voor vragen kan je terecht bij Eddo van Gelderen
M: 06-28342291 of eddo@tennisschooldekloek.nl

Locatie Sportcentrum de Kloek

De Kloek dubbelspeltoernooi 18+ senioren 17 t/m 23 november

De inschrijving is geopend.

Nieuws van 14 september 2014

De tweede editie van het Kloek open dubbeltoernooi 18+ wordt gehouden van 17 t/m 23 november. Eventueel het voor weekend op 15 en 16 november. Tennissen blijft een leuk spelletje, daarom hebben we een gezellige groep gecreëerd die dit jaar opnieuw  een recreatief dubbeltoernooi  de Kloek open dubbeltoernooi  18+ organiseert. Dit toernooi wordt uiteraard gespeeld op de fantastische indoorbanen van sportcentrum de Kloek en is voornamelijk bestemd voor de senioren groepen. 

Er kan worden ingeschreven voor herendubbel, damesdubbel en gemengddubbel  in  de categorieën  5, 6, 7 en 8 met de minimale leeftijd van 18+.

Tijdens het toernooi wordt iedere avond aan vermaak gedacht en dit niet alleen voor de spelers maar vooral ook voor de toeschouwers die overigens de wedstrijden kunnen bekijken vanaf de unieke tennistribune in de hal.

Er wordt van maandag t/m vrijdag gespeeld in de avonduren vanaf 19.00 uur. Het weekend wordt ingevuld vanaf 09.00 uur.
Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets, een eventuele 3e set wordt beslist d.m.v. een super tiebreak.

Tot ziens bij ons toernooi,

De toernooicommissie.

Locatie Sportcentrum de Kloek

Rabo jeugdtoernooi en Tennis Actief week voor jeugd 13 t/m 17 oktober 2014 bij t.v. Neckslag

Rabo jeugdtoernooi cat: JRT* t/m 12 en 14

Nieuws van 14 september 2014

Tennis Actief Week jeugd (4 t/m 16 jaar) tijdens de herfstvakantie van 13 t/m 17 oktober

>> Lees verder...

Tennis-talent en training 4 t/m 10 jaar voorspeeldag

Zaterdag 6 september van 10.30 tot 16.30 uur wordt in sportcentrum de Kloek, Middenbeemster,
een voorspeeldag georganiseerd voor de regio Noordhollandnoord. 

Nieuws van 29 august 2014

Ieder jaar gaat VGTA ( Van Gelderen Tennis Academy) opzoek naar nieuw talent voor de VGTA-jeugdopleiding.
Deze opleiding biedt naast de clubtraining de mogelijkheid om op gelijk niveau, met kinderen van andere verenigingen, te trainen. 
Hoofdtrainer voor de  jeugd t/m 10 jaar is Eddo van Gelderen.
Mede door onze ervaring en programma's komen vele leerlingen in actie voor  de regionale en natonale titel strijd.
Vanaf 15 september staan 35  trainingsweken gepland en wordt er een wedstrijdprogramma samengesteld.
De trainingen zijn gebaseerd op 24 weken indoor en 11 weken outdoor (sept t/m juni). 
Locatie: Sportcentrum de Kloek - Middenbeemster.
Voorspelen kan op 12 september van 12.00 uur tot 17.00 uur en zondag 13 september van 10.00 tot 13.00 uur.
Het voorspelen geldt voor alle groepen van de VGTA tennisopleiding.
1 Tenniskids selectie VGTA - ROOD  4-6 jaar. Vaardigheid: slaan een aangegeven bal over het net.
2 Tenniskids selectie VGTA - ROOD 6-8 jaar. Vaardigheid: Kunnen een rally spelen met de rode bal.
3 Tenniskids selectie VGTA - Oranje 7-9 jaar. Vaardigheid: Kunnen een wedstrijd spelen met de oranje bal.
4 VGTA selectie onder 10 GROEN.  Vaardigheid: Alle technieken worden toegepast in het spel.
5 VGTA junior selectie t/m 12 jaar. Vaardigheid. Wedstrijdspelers die tennis op een hoog niveau willen spelen.
6 VGTA top selectie. Wedstrijdspelers worden in niveau groepen ingedeeld.

Aan de voorspeeldag zijn geen kosten verbonden.
Voor vragen kunt u terecht bij Eddo van Gelderen of één van de trainers van tennisschool de Kloek/ van Gelderen tennis academy.

met vriendelijke groet,
Eddo van Gelderen
Hoofdtrainer jeugdopleiding t/m 10 jaar
M: 06-28342291
E: eddo@vangelderentennisacademy.nl

 

 

 

Tennisles wijzer

Deze Tennisles wijzer is een hulpmiddel om de juiste training keuze te maken.

Nieuws van 28 august 2014

Tennisles wijzer

>> Lees verder...

Vervolgcursus Spurd

Bij T.v. Neckslag gaat de vervolgcursus Spurd van start

Nieuws van 17 june 2014

Schrijf je in voor de vervolg cursus spurd

>> Lees verder...

Tenniskids rood, oranje, groen King en Queen toernooi

Na de zomervakantie: Zaterdag 23 Augustus bij T.V. Elckerlyc, purmerend: aanvang 10.00 uur.

Nieuws van 10 june 2014

Na de vakantie organiseren tennisleraren van Tennisschool de Kloek een groot Tenniskidstoernooi voor alle aangesloten verenigingen. Wie wordt er gekroond als tennis Queen of King. Schrijf je in en klik op bovenstaand potlood symbool. Kosten zijn € 5,- inclusief een herinnering.

>> Lees verder...

Volg onze spelers in de pers

Nieuws van 1 june 2014

Nieuws over Cindy Burger & Marc Dijkhuizen

 

>> Lees verder...

Tennis Actief Week voor jeugd 11 t/m 15 augustus 2014

Schrijf in voor 1 juli en ontvang 25 euro korting.

Nieuws van 19 may 2014

De Tennis Actief Week is een vet coole sportieve week met veel tennnis en allerlei leuke activiteiten en onder begeleiding van gediplomeerde tennistrainers en begeleiders.

>> Lees verder...

Nieuwe website

Nieuws van 16 may 2014

Dit weekend zijn we bezig om de oude website over te zetten naar een nieuwe layout en stijl.

>> Lees verder...

TennisActiefWeek voor jeugd 7 t/m 11 juli 2014

Schrijf nog snel in, er zijn nog plaatsen vrij om mee te doen!

Nieuws van 2 may 2014

De Tennis Actief Week is een vet coole sportieve week met veel tennnis en allerlei leuke activiteiten en onder begeleiding van gediplomeerde tennistrainers en begeleiders.

>> Lees verder...

Legenda

 • Klik op het vraagteken voor meer informatie
 • Klik op de camera voor het foto album
 • Klik op de pen om het inschrijfformulier op te roepen
VOETREGEL