Klik HIER voor onze homepage

Info

New or Forgotten?

- Tennisschool de Kloek werkt inmiddels samen met 20 verenigingen, sportcentra en clubs. Informatie over deze verenigingen vind je op onze site onder de kop samenwerking clubs. Daar vind je ook de contactgegevens van onze trainers voor vragen over lessen of anders. Hier volgen binnenkort ook de agenda’s per vereniging zodat je kunt zien wat er allemaal wordt georganiseerd en wanneer.

 

- Inschrijven voor de zomerlessen is vanaf 1 februari weer mogelijk, opgave kan via de site www.tennisschooldekloek.nl / inschrijven zomer. Ook kun je via je eigen leraar opgeven die dan de inschrijving voor jou doet. Bewaar je inlogcode en wachtwoord goed, dit maakt het inschrijven makkelijker.

 

- Tennisschool de Kloek houdt zondag 5 februari het 1e interne rood/oranje toernooi van dit jaar. Deze wordt gehouden in Sportcentrum de Kloek. De kosten zijn 5 euro p.p.  Net als in 2016, waar we 6 van deze toernooien hebben georganiseerd bij alle grote verenigingen (Tv wognum, Tv de Spatter, Hltv Julliana) hopen we dat dit weer een groot succes word. Data’s kun je binnenkort vinden op de website (nieuws).

 

- De jaarlijkse samenwerking met meer dan 35 scholen in de regio’s Hoorn, Wormer, Heerhugowaard, Bergen, Beemster, West Friesland en Alkmaar starten weer in de maanden februari en maart. Er worden in de groepen 2 en 3 gym lessen gegeven in de vorm van tennis. Hierna volgt een uitnodiging voor een vervolg en proefles bij onze verenigingen.

 

- De 2e week van maart is er de vriendjes/vriendinnetjes week, Leer je vriendje, vriendinnetje, neefje of nichtje tennissen in je eigen les.

 

- In maart en april hebben we bij alle verenigingen open dagen, clinics en proeflessen. Je kunt de data van deze dagen binnenkort op de site verwachten en ook zijn alle gegevens te vinden op onze facebook pagina;  tennisschool de kloek.

 

- In de meivakantie, 25 tot 28 april organiseert Tennisschool de Kloek een Sport 3- daagse waarbij de nadruk ligt op tennis, maar er ook ruimte en tijd is voor andere sportactiviteiten. Ook hebben we weer de succesvolle Stratentennis toernooien die bij Tv Noord’end en Tv de Rijp afgelopen jaar tot een groot succes hebben geleid. Tennisschool de Kloek ondersteunt de verenigingen met clinics en materiaal.

 

- In juni en juli kun je volop terecht voor de open toernooien die bij onze verenigingen worden georganiseerd, je kunt de speeldata vinden op www.toernooi.nl

 

- Het hele jaar door, verdeeld over 4 blokken hebben we een samenwerkingsverband met meer dan 6 gemeentes en brede scholen, waarbij er een serie lessen per blok word aangeboden, om daarna een vervolg te krijgen op de vereniging. Tevens is er met diverse Buitenschoolse opvang locaties een plan uitgewerkt voor naschoolse tennis activiteiten.

 

- De eerste en laatste week van de zomer vakantie organiseert Tennisschool de Kloek in samnewerking met Sportcentrum de Kloek 2 Summercamps, waarbij er de hele week 15 uur tennistraining word gevolgd. Tevens is er een divers programma met onder meer Bubble Ball, Lasergame, Racketlon, Squash, luchtkussenspel en wandklimmen. Inschrijven kan via www.tennisschooldekloek.nl / tennisactiefweken. De data zijn 24 t/m 28 juli en 28 aug. t/m 1 sept. Ook zijn er bij enkele verenigingen eigen sportdagen, Deze zijn in ieder geval bij Tc Bergen, Tv Zeevangspelers en Tv de Rijp.

 

- Vanaf 1 april start Tennisschool de Kloek met de Funmasters op vrijdagmiddag/avond die door een gastverenging wordt ingevuld en door alle jeugdleden van de verenigingen kan worden bezocht. Er worden onderlinge wedstrijden gespeeld en er word een leuke avond inclusief disco georganiseerd.  Het is een activiteit voor de spelers in groen en geel. Elk kwartaal zal er 1 worden georganiseerd. De leraar van de betreffende verenging zal de organisatie met de jeugdcommissie op zich nemen,

 

- Inschrijven voor de winterlessen is vanaf 1 september weer mogelijk, opgave kan via de site www.tennisschooldekloek.nl / inschrijven winter. Ook kun je via je eigen leraar opgeven die dan de inschrijving voor jou doet. Bewaar je inlogcode en wachtwoord goed, dit maakt het inschrijven makkelijker.

 

- In de laatste 2 weken van november is er het Kloek indoortoernooi open 21+ toernooi in Sportcentrum de Kloek. Er word gespeeld in de categorie 5 t/m 8 in de dubbel en mix. Alle lesnemers en leden van de verenigingen zijn van harte welkom. Er is een tennisroulette met leuke prijzen, een slot buffet met live artiesten en prachtige andere prijzen.

 

- In december hebben we in de kerstvakantie het open toernooi in Sportcentrum West-Friesland. Ook organiseert de Tennisschool een kerst sportdaagse om de klio’s eraf te werken. Er word 3 dagen volop gesport met elke dag een skiles op de skibaan, Te Gek!

 

- Natuurlijk zijn er ook de vaste clinics in onze sportcentra; in Sportcentrum West- Friesland is van september tot april een tennisinstuif van 9.00 tot 16.00, leeftijd 50+. In Sportcentrum de Kloek is er gedurende het hele jaar een dubbelspelclinic, met specifieke training op technisch en tactisch gebied, les is van 13.30-15.30 met de mogelijkheid tot 1 uur vrijspelen. Kosten 20 euro p.p. incl. welkomstdrank.

 

- Bij beide centra kun je een Tennisabonnement afsluiten in Sportcentrum West-Friesland kun je van september tot april vrij tennissen op beschikbare banen tot 19.00 uur voor slecht 9,95 euro p.p. In Sportcentrum de Kloek heb je een squash/tennisabonnement tot 19.00 uur voor 12,50 euro p.p. en op alle tijden 20 euro p.p. per maand. Natuurlijk wel op beschikbare banen.

 

 

Facebook

Sponsors

VOETREGEL