Klik HIER voor onze homepage

Info

New or Forgotten?

Menu

Sponsors

Tennis Vereniging de Spatter - ZOMERLESSEN

Tennislessen bij TV de Spatter

verzorgd door Tennisschool De Kloek

Tennislessen bij TV de Spatter

Er zijn verschillende motieven om in te schrijven voor tennisles. Lekker bezig zijn, een sociaal sportief uurtje tennis en het tennisspel beter onder de knie krijgen zijn de voornaamste redenen om les te nemen. Dit is niet afhankelijk van je niveau maar van je ambities.

Onderstaand staan de mogelijkheden voor les. De lessen vinden plaats op doordeweekse dagen tot 22.00 uur. Alle tijden zijn inplanbaar mits de medespelers ook beschikbaar zijn op dezelfde gewenste tijden. Dit geldt uiteraard niet voor privéles. Privéles wordt alleen overdag ingeroosterd.

Inschrijven SENIOREN

Inschrijven gaat iets anders dan je gewend bent. Ga onder deze tekst naar het blokje
Mogelijkheden voor tennisles voor SENIOREN bij TV de Spatter. Druk op KLIK HIER  en je kan je inschrijven via het online inschrijfformulier. Graag ontvangen wij je inschrijving voor 15 maart. Nadat je bent ingedeeld ontvang je een email waarin de aanvang van les, het lesrooster, de dag & tijd en de medespelers staan vermeld.

Groepsles SENIOREN
Bij het opgeven voor tennisles is het plezierig wanneer gewenste medespelers en beschikbare tijden zo volledig mogelijk worden opgegeven. Zowel in de winter, 1 oktober t/m 31 maart, als in het zomerseizoen, 1 april t/m 30 september, worden 18 tennislessen verzorgd. Bij de bevestigingsmail van de indeling ontvang je het rooster van het betreffende seizoen.     

JEUGD
Nadat de indeling, in overleg met de vereniging, is samengesteld voor de jeugd worden de tarieven p.p. bepaald. Die zijn uiteraard afhankelijk van het aantal keer per week dat het juniorlid traint. Ook subsidieert de vereniging zoals elk jaar een gedeelte van het lesgeld (tussen 15% en – voor selectietraining – 30%). Wij houden de lesprijzen zoveel mogelijk in lijn met de prijzen van vorige zomer. Gemiddeld kost een zomer tennisles inclusief subsidie van de vereniging 15 euro per maand of 90 euro per zomerseizoen.

Inschrijven JEUGD

Inschrijven gaat iets anders dan je gewend bent. Ga onder deze tekst naar het blokje
Mogelijkheden voor tennisles voor JUNIOREN bij TV de Spatter. Druk op KLIK HIER  en je kan je inschrijven via het online inschrijfformulier.   Graag ontvangen wij je inschrijving voor 15 maart. Nadat je bent ingedeeld ontvang je een email waarin de aanvang van les, het lesrooster, de dag & tijd en de medespelers staan vermeld.

Startdatum lessen

Alle lessen starten dit jaar na pasen op maandag 30 maart.  Schrijf snel in dan hebben we meer tijd om je in te delen.

Wij wensen alle deelnemers veel plezier met tennislessen.
Namens tennisschool De Kloek,
Mitchel Missot

 

Mogelijkheden voor JUNIOREN

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Mogelijkheden voor SENIOREN

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

VOETREGEL