Klik HIER voor onze homepage

Info

New or Forgotten?

Menu

Sponsors

Inschrijven ZOMER

Inschrijven tennisles zomer

Wij nodigen u uit om in te schrijven voor tennisles!
Via onderstaande link kunt u snel inschrijven voor tennisles. Des te eerder u inschrijft des te groter is de kans dat uw wens betreffende indeling kan worden ingevuld. Heeft u problemen met het invullen van het formulier of heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op via info@tennisschooldekloek.nl.

Al eerder les gehad!
Heeft u reeds eerder les gehad dan is het handig om eerst in te loggen op onze website en daarna naar de pagina inschrijven te gaan om je aan te melden voor tennisles. Bij je eerdere aanmelding heb je reeds een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Wanneer je deze hebt misplaatst en bent vergeten neem dan even contact op voor de ontvangst van een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord.

Complete lesgroepen
Wanneer er aanmeldingen zijn met een complete lesgroep die dag/tijd en deelnemers al met elkaar hebben afgestemd en de inschrijving geschiedt voor eind februari dan worden deze complete groepen direct ingedeeld.  

Defintieve lesindeling
Het is voor de indelers van een tennisschool erg plezierig wanneer er tijdig wordt ingeschreven.
Echter de defintieve indeling volgt pas 1 week voor aanvang van de zomerlessen. We begrijpen dat dit kort dag is voor aanvang van de les maar het is door diverse opendagen, schooltennis en andere oorzaken in de praktijk niet mogelijk om een defintieve indeling eerder bekend te maken.
Bij voorbaat dank voor je begrip bij de ingewikkelde samenhang van vele factoren van het indelen bij de tennislessen.

Proefles?

Proefles volgen??  Dat kan altijd, dit is voor ons een manier om te kijken hoe iemand speelt en om een vervolg af te spreken. Graag ontvangen wij een email via info@tennisschooldekloek.nl of bel even naar Laurens Vredenburg 0648102215.

Wij wensen alle deelnemers veel tennisplezier toe en hopen je te mogen verwelkomen bij onze leerzame tennislessen. 

Met vriendelijke groet,

Het lerarenteam van
Tennisschool de Kloek/Van Gelderen Tennis Academy

 

 

VOETREGEL