Klik HIER voor onze homepage

Info

New or Forgotten?

Menu

Sponsors

Activiteiten en Straattennis

Activiteiten bij de vereniging worden door Tennisschool de Kloek ondersteund. Dit gebeurd d.m.v. clinics en demonstraties.

Straattennis is succesvol bij meedere clubs. Straten met tennissers en niet-tennissers spelen tegen elkaar, wij ondersteunen dit met de juiste materialen en ook helpen we in de organisatie van straattennis d.m.v. planning en het geven van clinics.,

Bso tennis

Sinds 2015 hebben wij contact gelegd met diverse Bso's. In Wognum, Alkmaar, Hoorn, Wormer, Beemster, Obdam en Bergen hebben we inmiddels naschools tennis en gaan er grote groepen in alle leeftijden naar de baan. Zij tennissen 8 tot 10 weken en we sluiten het af met een toernooi, waarbij ze een uitnodiging krijgen voor de tennisles. Er was zelfs een succesvolle vermelding in Centre Court.

Wij werken samen, met Skoa, Forte, Small steps en Groene...

Samenwerking Gemeentes en Tennisschool

Bij alle verenigingen wordt er samengewerkt met de gemeente. Sport en bewegen is gezond en hier word door de Tennisschool en gemeentes het belang van ingezien. D.m.v. Spurd, sportstimulering, jeugdsportpas en sportactiviteiten worden de kinderen van Wormer, tot Hoorn en Alkmaar in contact gebracht met Tennis

Schooltennis

In de maanden voorafgaand aan de zomerlessen (jan. t/m maart) worden op alle scholen in de regio tennislessen aangeboden voor de groepen 2 t/m 6. Dit gebeurd in de aula's, gymlokalen en ook worden de kids bij de tennisvereniging uitgenodigd zodat ze all sfeer kunnen proeven. De kids worden voor de Open dagen bij de Tennisverenigingen uitgenodigd. deze houden wij in Maart en April, ook vriendjes/vriendinnetjes en anderen mogen mee. In mei spelen de scholen onderling nog een schoolbattle.

Funmasters

De Funmasters voor de leeftijdscategorie 13 t/m 17 jaar is een succesformule die we bij meedere clubs hebben geintroduceerd. De jongeren spelen op vrijdag namiddag en avond een aantal enkel en dubbelwedstrijden en er zijn diverse leuke activiteiten als Bubble Ball, Muziek/disco en een playstation. Na de wedstrijden is er eten en drinken en een gezellige quiz.

Alles in 1 concept

Wij maken gebruik van het Alles in 1 concept; het concept dat door Tennisschool de Kloek is bedacht, word gebruikt bij vele verenigingen in Nederland. De knltb heeft het vb dat we toen met Tv Elckerlyc hadden, gebruikt. Het idee is een maandtarief te hanteren waarbij de kinderen voor een bepaald bedrag het hele jaar lessen kunnen volgen en deelnemen aan diverse activiteiten en wedstrijden/toernooien van de vereniging en Tennisschool. clubkampioenschappen, world tour, rood oranje groen en activiteiten binnen de club. Zo enthousiastmeer je de kids en is het kostenplaatje mooi verdeeld. Het programma word door ons natuurlijk voor elke vereniging opgesteld en aangepast naar de wensen van die club. https://www.centrecourt.nl/themas/ledenbehoud/best-practices/jeugdtennislessen-combineren-met-activiteiten-en-wedstrijden-bij-elckerlyc/ 

Vriendjes en vriendinnetjes week!

Vriendjes en vriendinntjes dagen. In de maand april mogen alle kids een vriend of vriendin meenemen. Hoe leuk is het als je je maatje kunt laten zien hoe leuk tennis is. Samen oefenen, uitleggen welke slagen je allemaal moet doen en al meteen een rally spelen. Kinderen maken elkaar enthousiast en hebben samen natuurlijk het meeste plezier.

VOETREGEL