Klik HIER voor onze homepage

Info

New or Forgotten?

Menu

Sponsors

Algemene voorwaarden TENNIS ACTIEF WEEK

 1. Middels de inschrijving verplicht u zich tot volledige betaling van 175,- euro voor deelname aan de tennis actief week.
 2. Inschrijven is uitsluitend mogelijk via deze website. Andere wijze van aanmelden worden niet geaccepteerd voor deelname aan de tennis actief week.
 3. Na de aanmelding van de deelname aan de tennis actief week ontvangt de deelnemer een factuur via email.
 4. De betaling van de tennis actief week dient voor aanvang van de tennis actief week te worden voldaan. Betaling is mogelijk via incasso, bankoverschrijving of contant.
 5. De inschrijving van de tennis actief week van alle deelnemers is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden.
 6. Bij annulering van deelname aan de tennis actief week, om welke reden dan ook, vindt er geen restitutie van betaling plaats 'na aanvang' van de tennis actief week.
 7. Bij annulering van deelname aan de tennis actief week  'voor aanvang' van de tennis actief week is restitutie van de betaling voor deelname aan de tennis actief week wel mogelijk.
 8. De tennisschool is niet aansprakelijk voor schade en/of blessures veroorzaakt tijdens alle activiteiten van de tennis actief week.
 9. De tennisschool is niet aansprakelijk  voor schade, verlies en/of diefstal van eigendommen van de deelnemers aan de tennis actief week.
 10. De deelnemer neemt voor eigen risico deel aan de tennis actief week.
 11. De  tennisschool is ,ten alle tijde, gerechtigd om inschrijvingen voor deelname aan de tennis actief week te weigeren, zonder opgaaf van redenen.
 12. Bij minder dan 25 ingeschreven deelnemers kan de tennisschool de tennis actief week annuleren wegens te weinig deelname.
 13. De tennis actief week vindt plaats op de indoor en outdoor locatie van Sportcentrum de Kloek, insulindeweg 11 te Middenbeemster.
 14. Deelnemers aan de tennis actief week, dienen iedere dag om 9.30 uur aanwezig te zijn en kunnen iedere dag om 16.00 uur worden opgehaald
 15. Deelnemers aan de tennis actief week, die aan het einde van een dag naar huis gaan, dienen zich af te melden bij de organisatie van de tennis actief week.
 16. Bij aanvang van de tennis actief week gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van de tennis actief week en bent u bekend  met de inhoud van deze voorwaarden.


 

VOETREGEL